Review: Bees brilliance producten  

Een tijdje terug kregen we een heel leuk pakketje binnen van Bees Brilliance. Vandaag gaan we hem reviewen. Lezen jullie mee??

producten bees

 

De prodcuten die we gaan reviewen zijn:

  • Bees brilliance beauty elixer mist
  • Bees brilliance manuka honey mask
  • Bees brilliance brightening eye treatment
  • Bees brilliance Manuka Honey Foaming Facion Cleanser
  • Bees brilliance instant hydra firming shot

Verpakkingen: 

De producten zitten in prachtige witte verpakkingen met een gouden opdruk.

bees

 

Bees brilliance instant hydra firming shot

Ben je opzoek naar een zachte crème voor je huid, dan is deze ideaal voor jou. Deze gel crème bevat natuurlijke ingrediënten, helpt de doffe en vermoeide huid te verzachten, glad te maken en te minimaliseren, zodat de huid energiek en opgeladen voelt. Ik moet bekennen dat ik het de laaste tijd erg druk heb dat uit zich op mijn huid. Naast het druk zijn heb ik ernstige slaapproblemen, hierdoor zie je extra vermoeide huid. Het is dan duidelijk zichtbaar. Ik ben blij dat deze gelcreme mijn huid zachter maakte. Mijn make up zat er hierna ook beter door voorheen zach je toch een doffe grauwe gezicht, met deze gelcreme was dat niet meer zo. Wat een heerlijke firming shot. Zeker een aanrader.

bees

Bees brilliance Manuka Honey Foaming Facial  Cleanser

Als je zonder chemicalien je gezicht wil wassen dan is de Bees brilliance manuka honey foaming facial cleanser zeker een aanrader. Deze cleanser bevat geen SLS or SLES. Hij is zuinig in gebruik er zit 200 ml in. Je doet er zeker wel een paar maanden mee. Je hebt slechts een klein beetje nodig voor je gezicht. Deze cleanser is ook zeker geschikt voor de gevoelige huid. Hij ruikt lekker en voelt zacht aan op de huid. Als je water toevoegt aan de cleanser verandert het in schuim, zachte schuim. Ik ben helemaal tevreden. Ik merkte ook dat mijn acne wat verminderd werd door deze cleanser. Wat een heerlijke cleanser.

facial

Bees brilliance brightening eye treatment

Heb je wallen let dan goed op deze eye treatment is zo geweldig tegen wallen.  De brightening eye treatment verzacht de rimpels, is rustgevend en kalmeert je ogen. Verder vult het vocht aan. Met name als je wallen hebt voelen je ogen heel hard aan. Ik kan daar zeker over meepraten.  ´S ochtend en savonds dien je kleine hoeveelheid rond het ooggebied aan te brengen. Masseer zachtjes in de huid, beginnend vanaf de binnenkant van de bodem of het bovenste ooglid en volg de oogcontour naar buiten.Geschikt voor alle huidtypen.Ik heb ernstig diepe wallen. Ik merkte dat mijn ogen hierdoor hard aanvoelden, met name de huid onder mijn ogen. Deze crème verzachte mijn oogleden. Deze oogcreme hydrateert en maakt de fijne lijntjes glad. Op de redactie hebben we slechts een iemand die 35 + is zij heeft zeker een groot verschil gemerkt en was ook tevreden over deze crème. Wij allemaal waren erg tevreden. Wat een fijne oogcrème.

o

Bees brilliance manuka honey mask

In 2018 won deze masker de Global beauty awards. Wij begrijpen zeker wel waarom hij deze prijs gewonnen heeft. De masker is geweldig. Hij is geschikt voor een droge of een gevoelige huid. Deze masker bevat 40% manuka honing uit Nieuw Zeeland. Wauw wat een topproduct. Het ruikt heerlijk en hij is erg goed. Tijdens het aanbrengen merkten we al meteen dat het een goed product was voor een gevoelige huid. Verder is deze masker ook getest door redactieleden met een droge huid. Zij waren ook erg tevreden.  Deze masker moet je 10 minuten laten inwerken. Je mag hem 2 a 3 keer in de week gebruiken. Niet op de ogen aanbrengen. Voor de mensen met een vettige/gevoelige huid onder ons mogen hem ook zeker iedere dag gebruiken, vooral als je hebt gescrubd. De huid kan het aan. Voor de droge huid zou ik dit niet aanraden. Wat een geweldige masker!

masker

 

Bees brilliance beauty elixer mist

Ik denk dat de meeste mensen met mij mee gaan voelen als ik zeg dat acne je make-up altijd verpest. Het vervelende aan een acne/vettige huid is dat het gaat glimmen. Of je make-up vliegt eraf. Het beste is dan om een goede settingsspray te gebruiken. Maar waar vind je die in hemelsnaam? Ik heb zoveel settingsprays gebruikt die niet goed waren op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik stopte. Toen hield ik het op een merk dat ik goed vond. Daarna ontdekte ik de Bees brilliance beauty elixer mist. Deze is zo geweldig. Hij zorgt echt goed voor je huid. De make-up blijft langer zitten. Je huid ziet er gewoon echt goed uit door deze mist. Deze mist kent een multifunctionele werking: je kunt het gbruiken als een toner, een settingspray en een skin refresher. Verder is hij geschikt voor de droge, gevoelige huid en door de zon beschadigde huid. Het maakt je huid ook erg zacht. Wauw een van de beste settingsprays ever.

boost

 

Resultaat:

Wat een prachtige lijn is dit. Hij is naast geweldig ook nog eens vegan. Ik ben blij dat ik deze lijn heb ontdekt en wil Bees Brilliance hartelijk danken voor de producten.

Verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl

 

 

14 thoughts on “Review: Bees brilliance producten  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.