Review: Pupa Bronzing & Strobing all in one powder palette light skin 001

Vandaag gaan we de Pupa Bronzing & Strobing all in one powder palette light skin 001 reviewen. Lezen jullie mee?

unnamed (2)

Wij zijn gek op Pupa make-up. Het is geschikt voor de gevoelige huid, hij blijft lang zitten en is ook nog eens betaalbaar. Toen we hoorden dat Pupa met een Bronzing & Strobing all in one powder palette kwam konden we wel een gat in de lucht springen, want het was onze favoriete merk dat zou betekenen dat het vast een goede pallet zou zijn.

unnamed (3)

Alles wat Pupa produceert verandert in goud, dat bewijst deze veelzijdige palette zeker wel. Naast het feit dat het een mooie bruin/gouden uiterlijk heeft  zitter er  vier kleuren in het pallet, dat hebben we zelden meegemaakt. We kopen vaak onze bronzer, blush en highlighter apart. Handig dat ze hier gewoon allemaal in zitten: bronzer, contouring bronzer, blush en highlighter.

unnamed

Er zitten twee typen bronzers in een licht gouden en de andere donker gouden. De blush is roze highlighter is wit/creme. Mooie kleuren. We hebben ze allemaal uitgeprobeerd. Alle kleuren zijn prachtig en stonden ons prachtig. Omdat sommige redactieleden acne hebben zijn we vaak voorzichtig met poederachtige highlighters en blushes, deze kunnen namelijk de acne doen verergeren in veel gevallen. Deze palette is zo geweldig dat je met deze kleuren absoluut geen acne accentuatie kreeg. De poeders zijn gepigmenteerd. Dat is zo handig. Je hebt slechts een klein beetje nodig om een goed effect te creëren. Ook is hij zuinig in gebruik. Je doet best lang met dit palette. Onze acne viel juist niet meer op. Heerlijk dat je zorgeloos mooi kunt zijn met deze fijne pallet van Pupa.

unnamed (1)

Wij gebruiken iedere dag blush. Daarom laten we ook graag het resultaat zien van de blush. Deze blush hebben we slechts twee keer aangebracht en het ziet er zo uit:

unnamed

Met een strook:

kl

Wij hebben het lichtste palette gereviewd. Je hebt ook meerdere palettes voor een medium huid dat is kleurnummer 02 en een donkere huid kleurnummer 3. Er zijn weinig merken die met alle huidskleuren rekening houden. Pupa is daar eentje van. Dat waarderen we ook enorm aan Pupa. Naast het feit dat ze goede producten maken denken ze ook nog eens aan haar klanten door een variëteit aan kleuren te bieden.

Wij zijn alweer verkocht aan deze palette. Wij zouden jullie deze palette van harte aanbevelen. Wij zijn super tevreden. Jullie binnenkort vast ook.

#Samenwerking lees disclaimer.

 

Verkrijgbaar bij Bellamilan

PSSST kennen jullie het palette al?

 

 

19 thoughts on “Review: Pupa Bronzing & Strobing all in one powder palette light skin 001

  1. Ik ken deze pallet niet. Ik vind de kleuren erg mooi en wat handig dat alles er in zit, hier heb ik de bush en highlighter apart, maar zeker als je op pad bent is zo een pallet met alles in een makkelijk. Goed ook dat ze rekening hebben gehouden met verschillende huidskleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.