Review: Justanadditude.be luxe geurkaar partner in crime attitude

Van justanadditude.be mocht ik een leuke kaars uitzoeken. De keuze viel op de luxe geurkaars: partner in crime attitude t.w.v. €59.00. Vandaag ga ik deze luxe geurkaars reviewen. Lezen jullie mee???

Gewicht:

400 gram zonder glas, 800 gram zonder glas.

Branduren:

80.

Verpakking:

De verpakking is grijs, zwart en geel van kleur.

Kaarsenliefhebber:

Ik ben gek op kaarsen. Heb heel veel luxegeur kaarsen gezien/gebruikt. Ik heb alleen nog nooit zo een prachtige  luxe geurkaars gezien. Ten eerste vind ik de verpakking super mooi. Hij was grijs en blauwachtig. Hij is mooi afgewerkt. Je krijgt echt een luxe gevoel als je de verpakking ziet. Nadat je het uitgepakt hebt zien we een mooie zwarte glas met een sticker in het midden. Op de opdruk zien we Just een attitude staan. Ten tweede heeft het een luxe vormgeving. Ten derde het ruikt erg lekker. Ten vierde is de kaars personaliseerbaar. Je kunt je persoonlijke boodschap opschrijven op het briefje. Dat heb ik nog nooit eerder gezien.

Verwen jezelf of een ander met deze hele fijne kaars. Iedereen zal hier vast dol op zijn. Met het oog op Sinterklaas en Kerst is deze kaars sowieso onmisbaar.

Geur:

Forêt Sacré is de naam van de geur van deze kaars. Vul je huis met de perfecte combinatie van sandelhout en dennennaalden. Deze intense en mysterieuze geur bevat een warm, zoet en leerachtig parfum. Ik heb veel kaarsen gezien deze heeft echt mijn hart gestolen. Hij ruikt lekker, de verpakking en flacon is super mooi. Wat wil je nog meer? Ik niets.

Wat ik ook erg goed vond is dat hij langer doorbrandt. 80 uur dat heb ik ook nog nooit eerder bij andere kaarsen gezien.

Werkelijk alles was super aan deze geurkaars. Hier op de redactie was iedereen echt dol op deze kaars. We hebben er dagen lang plezier van gehad. Onze Oosterburen hebben deze kaars gevuld. Verder is het mond geblazen glas. Het glas is van stevige materiaal. Het kaartje met de persoonlijke bericht erop is van gerecycled papier. Wauw dat hier rekening mee gehouden wordt nog meer pluspunten hier.

Conclusie:

Als geurenliefhebber ben ik van mening dat je deze luxe geurkaars echt in huis moet halen. Je zult er zeker geen spijt van hebben.

 

De prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed geregeld. Je krijgt waar voor je geld. Wat een heerlijke geurkaars. Een van de beste ooit gebruikt.

Verkrijgbaar bij klik op de banner om te bestellen.#samenwerking

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Review: Justanadditude.be luxe geurkaar partner in crime attitude

  1. Dit is echt een mooie kaars. Heb hem bij je collega bloggers ook al een aantal keer voorbij zien komen. Ik vind hem alleen echt heel erg aan de prijs. Dat is een reden voor mij om het niet te kopen.

  2. Dat lijkt me een mooie geurkaars van goede kwaliteit. Zelf krijg ik altijd last van jeukende ogen en kriebelhoest als er geurkaarsen in huis branden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.