Review: Louis Widmer getinte producten

Beste lezers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Wat vliegt de tijd voorbij, we zitten inmiddels al in januari. Het is winter maar je kunt de zomer in huis halen door de nieuwste producten van Louis Widmer. Vandaag gaan we deze producten reviewen. Lezen jullie mee??

Lancering:

Over het algemeen zijn we gek op de winter het enige minpunt is dan wel dat iedereen zo wit is. Nu hebben we de zomer daar niet meer voor nodig Louis Widmer heeft getinte dagverzorging, bruinen zonder zon & zilver crème gelanceerd.

Met deze producten kun je een zomers gevoel krijgen en de zomer in huis halen. We kregen ook nog een leuk zwart tasje bij deze lancering.

De prodcuten die we gaan reviewen:

  • Louis WidmerRemederm Zilver Crème € 17,50/75 ml
  • Louis WidmerBruinen Zonder Zon               € 17,90/100 ml
  • Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 € 20,60/30 ml

Louis Widmer Remederm Zilver Crème:

Handen wassen gebeurt nu steeds vaker door het coronavirus. Dit resulteert in een droge huid, rode plekken op de huid en een geïrriteerde huid. Ik merk het zelf met mijn handen. De laatste tijd had ik zoveel desinfecterende middelen gebruikt dat ik er rode grote plekjes, irriterende en branderige gevoel aan heb overgehouden. Uiteindelijk werd mijn huid zo droog dat ik niet meer een desinfecterend middel kon gebruiken voor mijn handen. Toen werd het tijd om naar handcrèmes te kijken. De meeste irriteerden mij heel erg. Toen kwam deze zilver crème binnen.

Deze voelde lekker zacht aan op de handen. Hij verzachte de geïrriteerde plekjes. De rode plekjes werden echt gauw minder. Je kan deze ook op de rest van je lichaam aanbrengen. Hij hydrateerde mijn handen ook. Wat een fijne crème.

Louis Widmer Bruinen Zonder Zon:

Bruinen zonder zon gaat me absoluut nooit goed af. Meestal word ik oranje van de meeste crèmes. Deze crème zorgde ervoor dat je een mooie bruine gloed kreeg. Het bevat DHA (dihyroxyaeceto), wat zorgt voor het bruine kleur op je huid. De kleur verdwijnt na een aantal dagen. Als je je huid vooraf scrubt dan krijg je een nog intensere bruine kleur.

k heb altijd T-shirts aan en ja ook in de winter. Dus het is dan natuurlijk mooi om dan bruine armen te hebben i.p.v witte. Mijn hals is ook een beetje op en die kan ook zeker wel een kleurtje gebruiken. Ik heb het zowel op mijn armen als op mijn hals getest. Wat een mooie kleur kreeg ik erdoor. Helemaal tevreden eindelijk zonnen zonder een oranje gloed. Wow zeker aan te raden voor iedereen, met name een lichtere huid gaat hier extra blij van worden.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20:

Ik gebruikte bijna dagelijks een foundation. Ik heb daarna overgestapt naar CC- en BB creams omdat ik hoorde dat een foundation heel slecht is voor je huid, tenminste als je het elke dag gebruikt. Deze getinte dagverzorging is een CC creme 6 en 1. Ik heb kleurnummer 1 en 2 getest. Ik heb zelf een lichte huid ik moet dus echt uitkijken wat ik om mijn huid smeer om een oranje gloed te voorkomen. Een CC crème is vaak wel echt een goede oplossing. Er zit een tintje in. Een CC creme is vaak ook veel beter dan een foundation. De foundation heeft een grovere textuur en een cc creme niet.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is een 6-in-1 CC Cream met een beschermingsfactor 20 op basis van hoogwaardige UVA- en UVB-filters.Deze intensief hydraterende fluide met een hoog gehalte aan hyaluronzuur geeft de huid direct een mooie zonnige, stralende en natuurlijke teint. De formule egaliseert onvolmaaktheden enhelpt pigmentvlekken te verminderen dankzij vitamine B3 en C. De toevoeging van een geavanceerd aminozurencomplex, Matrixyl® 3000 peptiden, vitamine E en panthenol zorgt ervoor dat de huidstructuur wordt verfijnd en het vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Tussen kleurnummer 1 en 2 zit een groot verschil. Kleurnummer 1 geeft beetje een lichte bruine teint.

De teint lijkt wel natuurlijk bruin. Alsof je een paar kleine tintjes lichter bent gegaan. Je kunt denken aan een paar dagen op vakantie in Griekenland.

Kleurnummer 2 meteen een donkere bruine en diep en intenser kleur. Als je niet meteen wil opvallen met een lichte huid dan neem je eerst kleurnummer 1. Als je meteen wilt opvallen en meteen een donker effect wilt dan zou ik kiezen voor kleurnummer 2. Met deze teint lijkt het erop alsof je een paar weken in de zon bent geweest. Ze zijn allebei echt super mooi. Wat een fijne CC-creams.

Conclusie:

Wat een fijne lijn. Ik heb echt super tevreden met deze lijn. Wat een geweldige producten. Iedere keer brengt Louis Widmer fijne producten op de markt. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij de Louis Widmer verkooppunten.

 

#samenwerking zie disclaimer

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.