Review Marcel´s Green soap plus 3x Marcels´green soap pakketten

Beste lezers,

Vandaag gaan we Marcel´s green soap producten reviewen. Ook mogen we 3 lezers blij maken met 3 pakketten met 7 producten shampoo, douchegel en handzeep. Lees snel verder hoe je kans maakt.

anjannana

 

 

De producten die we gaan reviewen zijn:

 • Shampoo argan & oudh 500 ml
 • Shampoo Tonka & Muguet 500 ml
 • Shower gel argan & oudh 500 ml
 • Shower gel Tonka & Muguet 500 ml
 • Hand soap argan & oudh 500 ml
 • Hand soap tonka & Muguet 500 ml

 

Shampoo argan & oudh 500 ml:

Ik ben gek op argan. Een shampoo in argan kan soms ook verkeerd uitpakken dat is je haren hard maken. Dat heb ik een keer eerder meegemaakt met een andere shampoo merk. Deze shampoo van Marcels´s green soap argan & oudh is geweldig. De shampoo is lekker zacht en maakt je haren lekker zacht. Verder heb je er geen klitten meer door. Hij zorgt ook voor hydratatie. Ik was dagelijks mijn haren. Ik heb vettig haar. Deze shampoo is ook geschikt voor dagelijks gebruik. Niet alle shampoos kunnen dat aan. Deze gelukkig wel. Wat een heerlijke shampoo. Ik ben echt blij met deze shampoo. Hij is ook niet duur. Hij kost maar slechts 5,- Je hebt ook geen conditioner nodig dat zit er ook al in. Er zit ook aloë vera en plantaardige glycerine. Dit product is minstens 97% biologisch afbreekbaar, 100% vegan en de flessen zijn gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Ik verf mijn haren ook erg vaak. Hierdoor verlies ik mijn glanzend effect. Door deze shampoo kreeg ik mijn glanzend effect terug. Wauw wat een goede shampoo.

Shampoo Tonka & Muguet 500 ml

Ook deze shampoo bevat een 2 in 1 effect, waardoor je geen condtioner nodig hebt. Deze shampoo bevat aloe vera. Heerlijk voor vettig haar. Het geeft je haren een zacht gevoel. Ook deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik. Ook geschikt voor mannen. Verder ook geschikt voor lang en kort haar. Ik vond het erg prettig dat deze shampoo ook voor hydratatie zorgde. Deze shampoo ook de andere is zuinig in gebruik. Wat een heerlijke shampoo. Ik ben verliefd geworden hierop.

 

sham

Shower gel argan & oudh 500 ml & Shower gel Tonka & Muguet 500 ml:

Beide douchegels roken heerlijk en voelden lekker zacht aan op de huid. Je kwam geen hydratatie tekort, wat ik bij veel andere merken wel heb gehad. Het geeft je lijf een heerlijk gevoel. Het wordt ook zacht na gebruik. Verder zijn beide douchegels zuinig in gebruik. Je hebt slechts een klein beetje nodig voor je hele huid. Dat overkomt we echt zelden. Vaak smeer ik nog wat extra douchegel op mijn huid doordat ik wat hydratatie tekort kom. Hier niet het geval. Deze douchegels waren heerlijk.

 

Hand soap argan & oudh 500 ml & Hand soap tonka & Muguet 500 ml:

Ik heb zeer gevoelige handen. Ik kan helaas niet alle soorten handzepen gebruiken. Deze handzepen zijn vegan en vloeibaar heerlijk. Ze voelden zacht aan op de handen. Wat een heerlijke handzepen. Ze roken heerlijk en waren echt heel erg fijn. Heerlijk dat deze handzeep 100% vegan zijn.

 

shower

Resultaat:

Wat een heerlijke lijn. Ik ben echt tevreden met deze hele lijn. Wat een prachtige producten heeft Marcel ontworpen. De hele redactie bestaande uit mannen en vrouwen hebben dit getest. Zij waren net als ik erg tevreden. Wij zijn erg blij met deze lijn. Wij willen Marcel´s green soap hartelijk bedanken voor deze prachtige producten.

WIN WIN WIN:

De winactie:

 

Wij verloten 3 een pakket met de volgende inhoud:

 • Shampoo argan & oudh 500 ml
 • Shampoo Tonka & Muguet 500 ml
 • Shower gel argan & oudh 500 ml
 • Shower gel Tonka & Muguet 500 ml
 • Hand soap argan & oudh 500 ml
 • Hand soap tonka & Muguet 500 ml

Hoe maak je kans?

 • – Volg ons op Instagram*
 • Stuur een mail met je adresgegevens naar (beautyandbooksmagazine@gmail.com), reageren mag ook op het commentformulier.

 

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaars worden gemaild.

-1 pakket per persoon

-Deze winactie loopt tot en met 5 november 2019.

panda-151587_960_720

Heel veel succes iedereen.

 

 

 

 

 

 

 

 

49 thoughts on “Review Marcel´s Green soap plus 3x Marcels´green soap pakketten

 1. Ik doe graag mee. De handzeep wil mijn man graag proberen; hij heeft een eigen fysiotherapiepraktijk en wast zijn handen erg vaak. Daardoor is zijn huid altijd erg droog.

 2. Ik doe heel graag mee. Al eens eerder kennis mogen maken met de schoonmaak producten maar deze verzorgings producten klinken ook geweldig! Geen rommel meer in mijn haar en op mijn lijf!

 3. Ik ben al fan van dit merk. Het is een fijn om mijn huis schoon te maken en de wasjes te doen. Nu ben ik benieuwd naar dit verzorgingspakket. Ze lijken mij heel goed. Ik kom graag een kansje wagen.

 4. Oh wat een heerlijke producten en wat een lekkere geuren! Wat heeft Marcel een prachtige producten ontwikkeld! Daar mag hij heel erg trots op zijn! Goed voor mensen, dieren en milieu. Beter gaat het echt niet worden. Met heel veel plezier zou ik het pakket gaan gebruiken. Ben echt gek op lekkere geuren en eerlijke producten! 😀

 5. Dat klinkt echt heel goed voor mijn lange geverfde haren, mijn droger wordende huid en mijn handen! Ben benieuwd naar de geur. Volg via FB en blog, leuk!

 6. Ik gebruik de producten van Marcel´s green soap al een tijdje, maar dan de schoonmaakmiddelen. Deze bevallen mij prima, maar de shampoo & shower gel ken ik nog niet. Daarom doe ik graag mee met deze actie

 7. Dat ziet er goed uit.. ken zelf alleen de schoonmaakproducten en handzeep van marcel maar ben zeker reuze benieuwd naar deze producten die je in je review hebt gebruikt… ik doe mee,lijkt me heerlijk om te winnen.. groetje

 8. wat een mooi pakket zeg! Ik ken het wel van de handzeep, maar wist niet dat ze ook deze producten hadden. Ben nu wel erg nieuwsgierig geworden en doe daarom graag mee!

 9. Ik kende Marcels green soap nog helemaal niet, maar jullie hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt! Klinkt als hele fijne producten. Dus ik doe graag mee

 10. Ik gebruik zo min mogelijk schoonmaakmiddelen! Wil graag proberen met hoe weinig alles schoon wordt met de producten van Marcel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.