Review: mositure skincare set Korean-Skincare.nl

Koreaanse huidverzorging wordt steeds populairder. Wij snappen zeker wel waarom. Het is gewoon echt goed voor je huid. Zo hebben we onlangs kennis gemaakt met Korean Skin Care we mochten wat leuks uitkiezen om te reviewen. Vandaag is het de beurt aan Moisture skincare set Lezen jullie mee?

pyungkang_Moisture_Skincare_Set_Korean_skincare_Korean_Beauty_Netherlands_7_1024x1024

 

Deze Moisture Skincare Set bevat:

 • moisture serum
 • toner
 • nutrition cream

A919664B-625D-4A8A-BDA1-D1455713E66B

 

Verpakking:

De Pyunkang Yul  set zit in een prachtige blauwe geschenkdoos.

05108197-2172-4610-BD20-4E0464B1EF0C

Inhoud:

 • Essence Toner 200ml
 • Moisture Serum 100ml
 • Nutrition Cream 100ml

 

Extra informatie:

 • Alcohol vrij
 • Geschikt voor alle huidtypes,
 • Hyperallergeen
 • Parabeen vrij
 • Geschikt voor een gevoelige huid
 • Sulfaat vrij

 

Resultaat:

Wat ons het lastigst lijkt is om producten samen te stellen die geschikt zijn  voor alle huidtypes en voor een gevoelige huid. Dit zijn twee lastige dingen. Hoe zorg je ervoor dat alles in verhouding blijft en ook nog een geschikt is voor alle huidtypes? Een antwoord op de vraag krijgen we algauw als je met deze lijn begint. Hier op de redactie hebben we verschillende huidtypes. We hebben deze allemaal getest. Gelukkig zijn de producten zuinig in gebruik plus er zit zoveel in. Je kunt het gewoon met zijn 3 a 4 en een tijdje testen. Er zit toch echt veel in.

84F2D245-1AD0-47A8-A714-A93D8D790A65

Gezamenlijk oordeel:

Sherry:

Ik heb een zeer gevoelige- en vettige huid met acne, rode plekken en wat diepe grove poriën. Met name op de wangen. Het allerergste van mijn huid vind ik dat ik een gevoelige huid hebt. Dit betekent dat je er niet zomaar wat op kan smeren. Over het algemeen werken vegan en of hyperallergene producten wel. Er hangt wel een prijskaartje aan en er zit vaak wat minder in. Dus denk maar aan een torenhoge prijskaartje van 40 euro voor bijvoorbeeld een inhoud van 15 ml of 30 ml. Deze set daar zit echt super veel in vanaf 100 ml tot en met 200ml. Dat is zeker meer dan voldoende dan valt de prijskaartje mee. Je krijgt er zoveel voor terug. De lijn was perfect voor mijn huid. Mijn gevoelige huid accepteerde deze lijn zeker goed. Ik heb over het algemeen bij sommige lijnen vanwege mijn gevoelige huid last van een branderig gevoel, geïrriteerde- jeukend- prikkend gevoel. Hier allemaal niet geval. Mijn huid vond deze producten super geweldig. Het meeste irriteren toners me. Ze prikken soms zo vreselijk dat je liever niet nog een keer de toner gebruikt. Vaak zet ik nog wat dagen door maar als het nog super irritant reageert op mijn huid met name waar de acne is dan stop ik met de tonergebruik. Deze toner was geweldig. Hij hydrateerde mijn acne wat ik erg prettig vond. De serum was ook geweldig en voelde zacht aan op mijn huid. De crème was ook super geweldig. Hij trok heel gauw in. Meestal moet ik 10 minuten wachten om mijn foundation op te smeren hier niet het geval. Wauw wat een fijne lijn. Ik ben super tevreden hierover. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. De liefde voor Koreaanse beauty heb ik nu nog meer te pakken.

5CE80282-40E9-4D9A-B97A-02B090DFA3C4

Anita

Ik heb zelf een droge huid. Meestal pakken all skin types producten niet goed uit voor mijn droge huid. Vaak merk ik dat ik hydratatie tekort kom. Deze producten waren anders. Ik vond dat het zeker geschikt was voor een droge huid. Ze voelden prettig aan op mijn droge huid. Ik vond alle producten echt de moeite waard om uit te proberen. Bij mijn huidtype merk ik niet meteen of een lijn geschikt is voor mij of niet. Meestal gaat er wat tijd overheen. Ik merkte hier binnen enkele dagen dat deze producten zeker goed waren voor mijn huid. Ik ben net als Sherry heel erg tevreden over deze producten.

89E22D2C-59EC-4C18-8508-5E3D55A1FA90

Lisa:

Ik heb een gecombineerde huidtype. Niet te droog niet te vet. Bij mij slaan de alle huidtype producten over het algemeen wel goed aan. Het moeten alleen niet van die grove producten zijn, dan gaat het de mist is. Deze productlijn was erg zacht en deed mijn gecombineerde huid erg goed. Dit was mijn eerste kennismaking met Koreaanse beauty. De meeste mensen zweren op Koreaanse beauty. Ik begrijp nu zeker waarom. Ik ben nu ook helemaal fan.

D9406A71-699B-46E0-A04F-8296126424BA

Eindoordeel:

Deze lijn is super geweldig. Echt een van de beste Koreaanse beautylijnen op de Nederlandse markt. Deze lijn moeten jullie echt uitproberen. We weten zeker dat jullie geen spijt zullen krijgen. Wij zijn echt super tevreden. Jullie zullen dat vast ook zijn.

FB09F8EE-B449-48A0-A13E-2A9AA5E8F037

Verkrijgbaar bij Korean Skin Care.

13 gedachten over “Review: mositure skincare set Korean-Skincare.nl

 1. het ziet er schitterend uit en kennelijk bevalt het goed. Maar het zusje vanDagobert Duck, mist een essentieel onderdeel: de prijs. Hoe duur is : valt heel erg mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.