Review: PUPA Milano Sculpt Bronze Blush Bronzing

Pupa mijn favoriete merk heeft een bronzer en een blush  in haar assortiment. Deze blush bronzer ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

Gevoelige huid:

De mensen die me langer volgen weten dat ik een gevoelige huid heb. Zeer gevoelig zelfs. Niet veel merken passen helaas bij mijn huid. Ik heb naast een gevoelige huid een vette huid dat wordt nog vervelender. Pupa heeft altijd wel oplossingen. Een make-up merk zonder parabenen. Dat zit meestal wel goed op mijn huid. Tot nu toe  heb ik geen problemen gehad met Pupa. Sterker nog het is een van mijn favoriete merken. Hij stelt je nooit teleur. Het prikt, jeukt en brand nooit op je huid. Je weet dat je altijd op Pupa kunt rekenen. Zo was ik benieuwd naar deze blush. We hadden er kennis meegemaakt op het event het verslag kun je hier lezen. Ik had hem daar uitgeprobeerd. Hij was wel goed. Natuurlijk moet je een product vaker testen om een objectieve mening te geven.

Bronzer en blush:

Super handig dat je een bronzer en blush in een verpakking hebt. Zo kun je bedenken welke je kunt gebruiken ook kun je deze beide mixen. Deze  sculpt blush bronzer krijg je in drie tinten licht 001, medium 002 en donker 003. Wij hebben het uitvoerig getest. We zijn echt tevreden. De kleuren zijn super mooi. Wauw Pupa stelt je nooit teleur. Het is echt een betaalbare pallet. Het is 30 euro dat is heel goedkoop voor drie kleuren dat je krijgt. Plus de kwaliteit is ook echt heel goed. Dan krijg je zeker wel waar voor je geld. Ik heb zelf een lichte huid ik houd van een bronzer maar het meest gebruik ik toch een roze blush. Blush maakt mijn look echt compleet. Ik draag iedere dag foundation. Om je look af te mkaen mis ik toch een blush zo krijg je meer kleur in je gezicht. Ook zou je het met een bronzer kunnen afmaken. Alleen heb ik acne dus dan wil ik niet altijd accenturatie. Op het moment dat de acne niet heftig is dan doe ik dat wel. Ach jullie moeten het zelf weten wat je doet. Als het maar mooi staat en fijn voelt. De kleuren zijn super mooi. De pigmentatie is echt super goed en fel. Des te meer lagen je aanbrengt des te feller het wordt. Als je een laagje doet dan is dat neutraal je ziet wel een roze ondertoon maar niet fel.

Wil je het feller hebben doe dan meerdere lagen en zie welke felle kleur je krijgt. Dit geld voor alle kleuren in het pallet. Pupa is van de weinig merken die zelfs gebruikt kan worden door mensen met hormoonproblemen onze collega´s die het ook getest hebben hebben hormoonproblemen ( gebruiken de pil hiervoor) en nog eentje heeft chemo gehad zijn ook erg tevreden met deze pallet. Ze hebben geen problemen gehad. Vraag wel altijd een arts om raad voordat jullie dit gaan gebruiken als jullie ook hormoonproblemen hebben.

Voor mensen met een vette huid zoals ik dat heb waarvan de make-up soms ervanafvliegt is dit echt een ideale pallet. Deze blush bliljft lang zitten. Ik heb het op een bruiloft aangehad en hij bleef de hele dag zitten. Wauw dat maak ik niet vaak mee. Mijn hele huid is ontregeld acne en hooikoorts verpesten de boel vaak naast een gevoelige en vette huid. Dan is het extra lastig om make-up te zetten. Ik ben wel erg blij dat pupa een merk is dat ik wel altijd kan gebruiken zonder problemen en pijnsloos make-up kan gebruiken.

Conclusie:

Wat een fijne pallet is dit. Dit is toch een van de beste blushes ever. Pupa heeft weer eens bewezen dat ze geweldige producten op de markt brengen en ik altijd op ze kan rekenen. Pupa is vanaf heden ook te koop bij de Etos super leuk. Ik hoef nu niet meer online te bestellen als ik a la minuut iets nodig heb. Super handig. Wat een fijne pallet haal deze ook in huis. Jullie zullen er zeker geen spijt van krijgen.

Verkrijgbaar bij Etos, Douglas en Pupa punten.

#samenwerking

5 thoughts on “Review: PUPA Milano Sculpt Bronze Blush Bronzing

  1. Oehh! Lijkt me een handig palette. Zeker door het stukje met vette huid, ik heb dat ook en dat weerhoudt me om al die moeite te gaan doen. Deze maar eens proberen dan. Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.