Review: Qiriness mon kit rituel spa eclat

Qiriness mon kit rituel spa eclat is nieuwe toegevoegd aan de lijn. Deze handige spa giftset bevat 4 producten: twee maskers waarvan een sheetmasker, een  crème en een Deze merk is 94%natuurlijk. Deze giftset ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

Gevoelige huid issues:

De mensen die me langer volgen weten dat ik niet tegen veel merken op de Nederlandse markt kan. De meeste producten zijn niet bestemd voor een gevoelige huid. Vaak helpen plantaardige producten wel. Zo is Qiriness een 94% natuurlijke product. Dan weet je vaak dat het goed zit met zo een merk. Ik heb geen tijd voor spa buiten de deur. Heel handig dat zo een set er is ik kan dan een spa op kantoor maken.

4 staps home spa:

Deze spa werkt in vier stappen. Als eerst begin je met de radiant enzymatisch buffing cream. Dit is een scrub zonder korrels. Dit zorgt ervoor dat alles wordt gereinigd. maar wanneer de crème opdroogt en u het over het gezicht wrijft ontstaan de korrels die het gezicht reinigen. Vervolgens lost u het Herbal Facial Steam Bath Tablet op in warm water en gaat er even boven hangen met een handdoek over het hoofd om heerlijk te ontspannen. Breng vervolgens het Radiance & Energy Mask aan om een boost te geven aan de huid. Tot slot kunt u afsluiten met het Radiance Boost gezichtsmasker.

Radiant enzymatisch buffic cream:

Wat een romige en fijne crème was dit. Ik heb het laten opdrogen. Daarna kwamen er korrels los. Het voelt fijn aan op je huid. Wat een aangenaam gevoel. Een van de beste crèmes ooit voor je huid. Het scheelt echt of iets plantaardig is of niet dat is echt goed voor de huid. Dit merk is een prettig kennismaking. Ik ga vaker en meer producten van dit merk gebruiken. De huid voelde zacht aan na gebruik.

Radiance boost gezichtsmasker:

De meeste sheetmaskers zijn niet gemaakt voor gemixte mensen of Aziatische mensen. Deze energy sheetmask is echt een uitzondering. Deze maskers is super goed en past echt bij mijn gemixte gezichtsvormen. Vaak heeft een sheetmasker kleine ooggaten. Op een gegeven moment gaf ik op,want ik heb grote ogen en ja dan past het helaas niet. Deze wel. De ogen, mond en neusgat was lekker ruim. Nu heb ik kleine lippen en grote ogen. Deze masker past bijna wel voor iedereen. Heerlijk. Qiriness denkt aan al haar klanten. Ze maken iets wat voor iedereen geschikt is. Dat is alvast een pluspunt. Hiernaast is deze masker echt geschikt voor een gevoelige huid. Wat was het heerlijk en verkoelend. Mijn huid straalde na deze masker. Wat een fijne masker.

 

Facial bath:

Wat ik het schattigst en leukst vond was stap 2 Herbal Facial Steam Bath Tablet. Je gooit het tablet in een kommetje en het bruist helemaal. Zie video.  Wat origineel. Ik heb nog nooit zoiets eerder gezien voor het gezicht. Het vloeistof wordt helemaal paars en ruikt naar lavendel. Alsof je scheikundig bezig was voor je gezicht. Je moet hier je gezicht in stomen. Oeh wat heerlijk dit zeg. Ik heb heerlijk een ontspannen gevoel gehad. Je moet een handdoek om je hoofd doen. Dit is de beste manier om te stomen. Wat een fijne bath …Behalve het masker en bathbomb gaat alles drie keer mee. De rest is voor eenmalig gebruik. Wat was het toch leuk zo een facial bath. Jammer dat er maar eentje in zat. Ik wil meer van dit hebben. Je huid gaat helemaal stralen na zo een gezichtbadje.

@sherrymasters1

#bath #steambath #steambath #facial #spa #face

♬ Ma Baker – Boney M.

Radiance Boost Masker:

Aan het einde sluit je af met een romige masker. Het masker is super zacht en voelt heerlijk aan. Na gebruik heb ik echt een glans teruggekregen op mijn gezicht. Super fijn voelt de huid aan en super zacht. Dit heb ik al een tijdje niet meer meegemaakt. Heb veel kits getest en veel maskers maar deze is echt super goed.

Mijn mening:

Wat een heerlijke spa set is het. Ontspannen kan ik niet vaak en helemaal niet in een buiten omgeving. Heerlijk zo een ontspannen momentje thuis met de heerlijke producten. Wat roken ze lekker en voelden ze prettig aan op de huid. Ik voelde me herboren na zo een treatment. Mijn huid straalde weer. Ik had echt het gevoel dat ik genoten had thuis. Zo moet het. Met corona en het drukke leven in ons kikkerlandje besteden we niet echt meer aandacht aan ons uiterlijk, wat eigenlijk wel zou moeten. Fijn zo een kit. Dit is een van de beste merken ever en van de beste kits ever.

Verkrijgbaar bij Douglas voor €13,42 klik op de banner om te bestellen: #samenwerking zie disclaimer

 

 

3 gedachten over “Review: Qiriness mon kit rituel spa eclat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.