Review: Styletone classic box

Wij kregen de Styletone classic box toegestuurd. Vandaag gaan we hem unboxen en reviewen. Lezen jullie mee??

 

De producten die in de Styltone box maart zitten zijn:

Steve Laurant lip oil

Lookx lip stick

Lord & Berry oogpotlood nudo

Vitamasques vitamine C & Kersen masker

Golden Rose oogschaduw €11,95

 

NCLA treatments so rich

Vutunae E eb zaadolie bevat deze nagelolie. Vooral als je veel gellaks en nagellak hebt gebruikt hebben je nagels echt een kuurtje nodig. Met deze treatment zorg je ervoor dat de beschadigde nagels weer hersteld worden. Wat een fijne treatment.

Golden Rose oogschaduw €11,95

Een oogschaduw uit Turkije was ik niet gewend en heb ik nog nooit gebruikt. Heb wel vaker iets uit Turkije gebruikt maar dat waren meer kleren niet echt make-up. Dit is een duo oogschaduw zitten twee kleuren in deze variant roze en paars het is ook verkrijgbaar in voer andere kleuren: grijs wit, oranje rood, paars donkerpaars en bruine n beige. Ik vind deze het mooiste. De kleur is goed gepigmenteerd. Het lijkt wel alsof ik Anastasia gebruikt heb. Zo gepigmenteerd was het. Alleen deze prikte niet op mijn ogen. Hij is long lasting. Je kunt Hem zowel droog als nat gebruiken. Voor een meer intensere kleur gebruik je een natte oogschaduw. Dan maak je hem nat. Echt in beide gevallen waren ze super mooi mijn oogleden door deze oogschaduw.

Steve Laurant lip oil

Lip oil verzorgende gloss hydrateert je lippen. Dat heb ik zeker wel nodig gehad. Mijn lippen zijn zo droog geweest door de winter. Hydratatie is altijd goed.  Je kunt je make-up daarna makkelijker smeren. Deze gloss is echt shiny en maakt de lippen glad. Dit merk kende ik nog niet. Wat een fijne kennismaking hiermee. Hij is echt geweldig. Ben ook benieuwd naar andere producten van deze lijn.

Lookx lippenstift

Lookx is echt een goed merk. Dit is niet zomaar een lippenstift bevat wonderboomolie en calendula struik extract. Deze lippenstift zorgt ervoor dat je droge lippen worden behandeld en voorkomen worden. Het heeft een roze tint kleurnummer 82 heb ik. Je ziet glans en roze teint. Super mooie tintje. Het paste echt goed bij mijn lippen en huidskleur. Dit is een kleur dat bij iedereen wel zou passen.

Lord and berry

Wil je je ogen goten laten lijken gebruik deze nude kleur. Het is eigenlijk een kajal. Dit product mag op je waterlijn gebruikt worden. Ik vond het erg mooi passen. Ik heb normaliter groen of wit. Voor de verandering is een ude kleur echt goed. Het is ook veel zachter.  Het maakt je look echt af zeker als je net als ik een zware en zwarte mascara gebruikt is het handiger om een zachte kleur op je waterlijn aan te brengen. Super mooie kajal.

Gezichtsmasker

Af en toe jezelf verwennen kan geen kwaad. Iets wat ik soms echt vergeet. Een masker moet je echt minimaal 1x per week aanbrengen. Het masker bevat kersensxtract, vitmaine C en viatmine E. Deze ingredienten zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd wordet en bescermd je tegen scahde door de zon. Ja doe mij maar zo een heerlijke masker. Super fijn vind ik hem. Wat een zachte masker. Echt goed voor mijn huid. Het straalde echt goed.

 

Eindoordeel:

Wat een fijne producten zitten erin. Deze box is het helemaal waar. Mooie merken. Wauw wat een fijne box.

Verkrijbaar bij Styletone.

 

#samenwerking

2 thoughts on “Review: Styletone classic box

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.