Winactie: Tijdecho 3x

Beste lezers, 

Al eerder zagen jullie een review voorbij komen van Tijdecho van auteur Leo de Jong. Vandaag mogen we in samenwerking met de auteur 3 exemplaren van dit boek verloten. Lezen jullie gauw mee hoe je kans maakt??

Over het boek: 

Had ik maar… Dat zou ik nu anders doen…

Zou het werkelijk iets uitmaken als je kennis had van de toekomst? Of is de tijdlijn onontkoombaar?

Leo de Jongs verhalenbundel Tijdecho grijpt het fenomeen tijd aan als centraal thema. In deze verzameling korte verhalen wordt er gespeeld met de soms grillige relatie tussen de toekomst en het verleden, die zich uit in herinneringen, dromen of andere mechanismen die je kunnen confronteren met een soort roep van vroeger: een tijdecho, die vaak onverbiddelijk is en tot ver in de toekomst gehoord kan worden.

De verhalen hebben een existentialistische inslag, waarbij de vraag ‘hoeveel invloed heb ik nu eigenlijk echt op mijn leven?’ vaak verrassend wordt beantwoord door de spelingen van het lot. Lees hier de recensie.

Wat verloten we?

3x exemplaar Tijdecho.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail dat je meedoet naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com  o.v.v winactie tijdecho

 

Reglement:

Een boek per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 4 dagen. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar   te mailen,  uiteraard worden uw gegevens niet doorgespeeld behalve aan de auteur die de prijzen uitdeelt  indien van toepassing na het ontvangen van de prijs vernietigen wij uw e-mail en eventuele adresgegevens uit onze systeem.

Deze winactie loopt tot en met 28 april 2021.

Succes iedereen. 

 

PSSST we hebben een spamfilter op het blog niet alle reacties zijn meteen zichtbaar. Wij doen ons uiterst best om dagelijks te ontspammen.

 

 

 

 

 

36 thoughts on “Winactie: Tijdecho 3x

  1. Klinkt als een interessant boek die je tot denken toe aanzet. Als ik de introductie lees dan ga ik er al over nadenken/ filosoferen dus bij het hele boek zal dit nog wel meer zijn. Mijn interesse heeft het in ieder geval gewekt.

  2. Echt interessant, dit boek.
    Ik houd van korte verhalen, dus ben erg benieuwd naar dit boek.
    Volg bloglovin en loot graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.