Review: Versace Eros eau de parfum

Versace heeft sinds eind vorig jaar een nieuw geurtje toegevoegd aan haar collectie Eros. Vandaag gaan we dit geurtje reviewen. Lezen jullie mee??

 

Verpakking:

Versace heeft altijd een luxe verpakking als het op geuren aankomt. De meeste mannengeuren hebben een eenvoudige verpakking. Deze niet. De verpakking is super mooi. Hij is blauw en in het midden goud de logo Medusa is in het blauw. De tekst in het blauw en ondertekst ook. Super leuke verpakking. Versace heeft altijd leuke verpakkingen. Voor een mannengeur is het heel bijzonder dat de verpakking zo luxe is vormgegeven en niet enkelvoudig.

Flacon:

De flacon heeft dezelfde kleur als de verpakking. Maar die vinden we nog mooier.  In het midden komt het logo medusa weer voor. Het is blauw van  kleur. De opdruk is ook in het blauw. De tekst in het goud. De dop is blauw *-goud van kleur. De kleur blauw staat voor mannelijkheid en verwijst naar de kleur van de Middellandse Zee. De flacon straalt mannelijkheid uit. Origineel is Versace zeker wel. Hun geuren blinken meer uit dan de gemiddelde mannelijke geuren. Hun logo, flacon, verpakking alles straalt luxe uit. Niet veel Nederlandse mannengeuren hebben zo een mooie flacon en verpakkingen.

 

Onze mening:

Met slechts een spuitje slaan de vonken toe. Dat is uniek want bij de meeste geuren moet je meerdere keren sprayen om een makkelijk oordeel te vellen over de geur van het product. Het duurt vaak ook langer om een officiële geur te bepalen. De parfumeur  Aurelien Guichard heeft zijn taak goed vervuld. Hier op de redactie waren we allemaal gecharmeerd van deze prachtige citrusgeur. Dit is een aromtsiche en oriëntaalse geur. Wij zijn dol op dit soort geuren. Er zijn er weinig van helaas op de markt. Gelukkig dat Versace wel veel aandacht schenkt aan haar geurtjes. Zo krijgen we een heerlijke geur op de markt. Een iets anders dan gemiddeld geurtje maar een heerlijk geurtje. Niet veel mannengeuren kunnen Versace nadoen. Ieder geurtje dat Versace op de markt brengt verandert in goud. Wij begrijpen waarom. Als je deze flacon in je handen hebt dan voel je echt goed. Het is zo mooi dat je er maar naar blijft staren. Je krijgt er een vakantiegevoel van. Je beeld je in dat je op de Middellandse zee bent.

 

Topnoten:

Italiaanse citroen orpur, italiaanse mandarijn orpur, madagaskar orpur, zwarte peper, litgea cubea en elemi.

 

Hartnoten:

Egyptisceh geranium orpur, pomarose, lavendel en salie.

 

Basisnoten:

Benzoe orpur, cashmeran, patchouli orpur, Indoensie orpur, vanille en Hitiaanse vetiver orpur.

Conclusie:

De geur is heerlijk. Wat een heerlijke mix van een geur. Niet te sterk en zeker niet zoet. Een geur waar bijna iedere man dol op zal zijn. Eau de parfum blijft lang zitten in tegenstelling tot een eau de toilette. Als je dit geurtje opspuit dan raak je op slag verliefd op het geurtje. Zo heerlijk is het. Versace heeft een geurenmix die niet veel mannengeuren hebben. Als je de noten erop naleest kun je bijna geen een geur vinden die zo een inhoud heeft. Wij waren dol op dit geurtje. Zeker een aanrader voor iedereen. Wat een heerlijk geurtje was dit.

Verkrijgbaar bij klik op de banner om te bestellen: 

#samenwerking 

8 thoughts on “Review: Versace Eros eau de parfum

  1. Dat klinkt als een heerlijk parfum. Al moet het wel je persoonlijke smaak zijn. Mijn man zweert bij Chanel. Voorheen Antheus (maar die geur bestaat niet meer volgens mij). Ik probeer hem weleens een ander parfum te laten proberen, maar hij heeft gewoon zo zijn voorkeur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.