Megabirthday giveway part 9 Minnaar 2x

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 8 online. Vandaag mogen we 2 exemplaren van Minnaar van Ilse Ruijters verloten van Uitgeverij Ambo Anthos.  Lezen snel verder hoe jullie kans maken?

Wat wordt er verloot?

2x  Minnaar van Ilse Ruijters (fysieke exemplaren)

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie Minnaar

 

-Reglement:

Een boek per persoon,  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Een pakket wordt in zijn geheel verloot alle andere dingen individueel.  Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 22 maart 2022.

heel veel succes iedereen 

 

Graag willen we Uitgeverij Ambo Anthos hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van twee exemplaren voor deze winactie. 

 

Lees hier de recensie van het boek Later als ik dood ben van Ilse Ruijters. 

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 3 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 4 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 5 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway  Part 6 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 7 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 8 klik hier om mee te doen.

 

 

78 thoughts on “Megabirthday giveway part 9 Minnaar 2x

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Sherry! En wat een feest dat wij de hele maand met je mee mogen vieren. Ik waag graag een kansje voor dit boek.

  2. Bijna vakantie en mijn jongens kunnen zich ook prima even zelf vermaken. Lekker even wat tijd voor mezelf. Tijd voor een goed boek.

  3. Voor dit mooie boek heb ik uiteraard nog een plekje vrij in 1 van mijn boekenkasten. Natuurlijk zet ik hem dan pas neer nadat ik klaar ben met lezen.

  4. Oeeeh klinkt als een boek om lekker snel weg te lezen en even al je stress te vergeten!! Ik doe mee hoor 🙂 duimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.