Megabirthday giveaway part 7

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 7 online. Vandaag mogen we 3 beautysets verloten.  Lezen snel verder hoe jullie kans maken en waarop….

Wat wordt er verloot?

2x Salt of the Earth set (1 set is 1x handzeep, 1x deo-roller, 1x deospray) twv €22,95 per set

1x IK skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion) twv €71,20

 

1x Ceramide Comfort Serum van G.M. Collin twv €34,95

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet met de winactie en waar je graag kans op maakt, mailen mag ook naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie 2022

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een product per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen enz.

Deze winactie is geldig tot en met 19 maart 2022

 

Heel veel succes allemaal.

 

Graag willen we Imagefactorypr hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de producten voor onze lezers!!

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 3 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 4 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 5 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway  Part 6 klik hier om mee te doen.

 

 

98 thoughts on “Megabirthday giveaway part 7

 1. Ik loot graag mee voor 1x IK skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion) twv €71,20; zo verleidelijk en zo’n heerlijk vooruitzicht om mijn huid hiermee te verzorgen!

 2. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂 🙂 🙂

  & wat een toffe winactie, de tweede set lijkt me fantastisch! :

  1x IK skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion) twv €71,20

  Vooral omdat dit fantastische merk Dierproefvrij is, en dit vind ik erg belangrijk!
  Liefs Fenny

 3. Ik maak graag kans op 1x IK skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion) twv €71,20

 4. Gefelicteerd!
  En wat leuk dat je zoveel moois en leuks op je verjaardag weggeeft.

  Ik doe heel graag mee voor het serum!

 5. Toffe actie!
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

  Mensen overspoelen met cadeautjes, dan moet je wel een goed hart hebben.

 6. Ja graag doe ik mee met deze loting. Als je je voorkeur moet opgeven dan ga ik voor de IK skin perfection Spring Favorites.

 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sherry! En wat lief dat wij de hele maand mee mogen vieren. Ik loot graag mee voor de IK skin perfection Spring Favorites.

 8. Hoiiii 🙂

  Ik doe graag mee voor het de: ” IK skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion) ” 🙂

  En nu maar duimpjes draaien… 🙂

 9. Van harte.
  Met een tiener in huis gaan de beautyproducten hard hier in huis. Ik zou graag mee doen voor IK skin perfection spring favorites

 10. Yeaah nog meer mooie acties! Nogmaals gefeliciteerd. Ik zou graag mee willen doen voor een van de salt of earth sets. Klinkt heerlijk

 11. Gefeliciteerd! Wat ik het leuke vind aan mijn verjaardag dat ik kadootjes krijg vooral als ik het niet weet dus daarom laat ik het aan jou over en laat ik mij graag verrassen!

 12. Ik doe graag mee voor de Ik skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion)

 13. Salt of the Earth set, lekker fris de deur uit. En als ik toch mijn handen moet blijven wassen dan met een lekker zeepje.

 14. Van harte gefeliciteerd Sherry ! 🎈🎁🎉

  Ik maak heel graag kans op de IK skin perfection Spring Favorites met handzeep/scrub, Mimatcha scrub en Nodylotion. Dit lijken mij heerlijke producten.

 15. Wauw wat een super beauty pakketten! Ik doe heel graag mee voor de IK skin perfection Spring Favorites (1x handzeep/scrub, 1x Mimatcha scrub en 1x Bodylotion) twv €71,20

 16. Ik heb al een deel van de acties meegedaan maar nog helemaal geen gefeliciteerd gezegd!!! (Shame On me). Dus bij deze: gefeli!!!!

  Graag doe ik mee voor Ceramide Comfort Serum van G.M. Collin 🙂

 17. Happy Birthday!! En wat een geweldige actie, ik doe natuurlijk ontzettend graag mee! Ik maak het liefste kans op de comfort serum.

  Nog heel veel succesvolle jaren gewenst!

  Priscilla

 18. Wat een leuke actie! Voor mijn inmiddels ouderwordende huid is goede verzorging erg belangrijk. Daarom maak ik graag kans op het Ceramide Comfort Serum. Duimen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.