Megabirthday giveaway part 6: beauty items 10x

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 6 online. Vandaag mogen we nog  10 beauty items verloten. Lezen snel verder hoe jullie kans maken en waarop….

Wat kun je winnen?

In samenwerking met Nies van Dierendonck adviseuse bij Oriflame, experience by Niesje Oriflame mogen we onder de lezers 10x mascara One colour length up mascara verloten

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet met de winactie  mailen mag ook naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie oriflame

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een product per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen enz.

Deze winactie is geldig tot en met 16 maart 2022

Heel veel succes allemaal.

 

Graag willen we Nies hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de producten voor onze lezers!!

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

87 thoughts on “Megabirthday giveaway part 6: beauty items 10x

  1. Zo wat wordt hier flink uitgepakt zeg. Ik heb nog nooit zoveel winacties achter elkaar gezien op een blog. Origineel is het zeker wel. Gefeliciteerd en ik doe heel graag mee.

  2. Zo wat wordt hier flink uitgepakt zeg. Ik heb nog nooit zoveel winacties achter elkaar gezien op een blog. Origineel is het zeker wel. Gefeliciteerd en ik doe heel graag mee.

  3. Geweldig ik doe heel graag mee, ik gebruik alleen maar deze mascara I LOVE IT aangezien mijn mascara bijna leeg is , kom deze mascara goed van pas💕 ik volg jou 🥰 op alle pages en op fb Jessica Jill John Leidner. Twitter yessicakoot1,ik,jessicajill, (yessicaleidner) bloglovin, haha en ja oja en pinterest 🌸

  4. Van harte gefeliciteerd sherry! Hopelijk heb je een fijne dag en kan je mijn dag ook fijn maken met deze mooie prijs! Duimen voor deze mascara!

  5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sherry! En wat lief dat wij de hele maand mee mogen vieren. Ik loot graag mee voor een mascara.

  6. De goeie mascara tot op heden nog niet gevonden. Hoop dat deze de ideale voor mij is. Doe dus graag mee aan de winactie.

  7. Ik wil graag kans maken op deze super fijne mascara. Dan is het niet alleen bij jullie redactie een feestje maar ook op mijn gezicht. Gefeliciteerd in ieder geval Sherry.

  8. Ik wil graag kans maken op deze super fijne mascara. Dan is het niet alleen bij jullie redactie een feestje maar ook op mijn gezicht. Gefeliciteerd in ieder geval Sherry.

  9. mijn vroegere buurvrouw verkocht producten van Oriflame, goed spul. De moeder van de buurvrouw kocht veel, knappe vrouw, trouwens. Op het moment zou ik niet weten bij wie ik iets van Oriflame zou kunnen kopen. Dus deze actie komt mij goed uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.