Megabirthday giveaway part 8 Vtech winactie 1x

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 8 online. Vandaag mogen we leuke speelgoed verloten van Vtech. Lezen snel verder hoe jullie kans maken en waarop….

Wat wordt er verloot?

1x  Vrolijke Vriendjes Sprankel de Magische Eenhoorn.

Ook adressen in België mogen meedoen naast Nederland.

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of mail je adresgegevens  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie vtech

 

Extra winkans:

Het is niet verplicht maar degene die ons volgt op Instagram of op Facebook krijgt een extra lootje, dit vergroot de winkans. Als jullie Vtech erbij volgen op Instagram en of Facebook dan krijgen jullie nog een extra lootje. Dus per geliked kanaal een extra lootje. Meldt dit ook op het commentformulier of via de e-mail dat jullie extra kanalen hebben geliked.

 

Reglement:

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen, adres, maat en  telefoonnummer op te vragen (deze is voor het verzenden van het pakket track and trace. Het bedrijf en wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan bedrijven om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als het te verloten product uitverkocht is  voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan het bedrijf. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 20 maart 2022.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Vtech bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige speelgoed voor onze lezers!

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand, Houdt deze blog in de gaten. Jullie kunnen ook abonneren op dit blog rechtsaan boven het blog eerste kolom als je e-mail opgeeft blijf je als eerste op de hoogte van alle nieuwe winacties.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 3 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 4 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 5 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway  Part 6 klik hier om mee te doen.

Megabithday giveaway part 7 klik hier om mee te doen.

91 thoughts on “Megabirthday giveaway part 8 Vtech winactie 1x

 1. Superleuke winactie.
  Mijn dochter is jarig in maart, dus dat zou een mooi cadeautje zijn voor haar.
  Ik heb volg alle kanalen.
  En nog van harte gefeliciteerd schat!

  • Hiiii haaaa happy birthday!! Super leuke prijs!! Eenhoorns zijn helemaal hip en dat vinden mijn kinderen ook! Ik hoop ze hiermee blij te mogen maken! Een leuk cadeautje en zo vaak kan ik ze helaas niet verassen.

 2. Al het V tech speelgoed zo super leuk voor kinderen. Ze bliven er mee spelen. Onze kleinzoon Joe kan er heerlijk mee bezig zijn

 3. Dat is zo leuk om cadeau te doen aan ons nichtje. Mijn dochter is met haar 11 jaar hier inmiddels te oud voor (al vindt ze het stiekem wel heel leuk) en aangezien haar nichtje met interesses op haar lijkt, weet ik wel zeker dat we haar hiermee kunnen verrassen.

  • Van harte gefeliciteerd Sherry, en wij als volgers stiekem ook een beetje, want hoe gaaf is deze gulle geste, ik volg jullie beide op alle kanalen, want simpelweg horen jullie bij de besten! Duurzaam, leerzaam, maar óók superleuk en bijzonder door alle kleurigheid, ik maak dólgraag kans op Sprankel de Magische Eenhoorn, een droom van onze kleine sprankelende meid!

 4. Leuk speelgoed van V Tech en ik denk dat iemand hier heel blij mee gaat worden. Helaas mijn kleinkind is daar nog iets te jong voor, dus veel geluk en plezier voor degene die hem mag winnen!

 5. Gefeliciteerd Sherry, met je verjaardag!🎂🍰
  Wat een super leuke weggeefactie, doe graag mee voor mijn ‘bonus’ kleindochter.
  Zij zal verrukt zijn en veel speelplezier beleven aan deze kleurrijke Magische Eenhoorn.

 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Sherry! Wat lief en een groot feest dat wij de hele maand met je mee mogen vieren. Leuke winacties, ook deze gave eenhoorn. Ik doe graag mee voor mijn nichtje.

 7. Ik doe heel graag mee. Ik zou mijn dochtertje er mee willen verrassen voor haar verjaardag binnenkort. Ik volg jullie beide op FB.

 8. Gefeliciteerd sherry, ik ben ook jarig geweest en vind dit een gaaf verjaardagscadeau en graag gun ik dit mijn kleine dochtertje toe.

  • Hartelijk gefeliciteerd! Wat een geweldige leuke eenhoorn van Vtech ,ik doe daarom heel graag mee met deze winactie voor mijn dochter Alisha !

 9. Wat een leuke give away🎉 ik doe graag mee voor mijn dochtertje Bailey van 3 jaar. Ze zou de eenhoorn geweldig vinden💖

 10. Zoveel reacties , ja dat had ik zeker verwacht. Want wie wil er nu niet meedoen aan deze super leuke actie. Ik wel hoor. Ik doe dol graag mee.

 11. Mijn dochter van 4 is dol op unicorns en zou zich heel graag ontfermen als mini mamaatje over dit exemplaar! 😍

 12. Van harte. Deze speelgoed actie doet een sprookje uitkomen voor nichtje Sophia die alleen droomt van eenhoorns.

 13. Vrolijke vriendjes speelt bailey graag mee en deze geweldige eenhoorn zou een leuke aanvulling zijn en nog meer speelplezier bezorgen💖

 14. Wat super leuk ik doe heel graag mee voor m’n jongste die helemaal weg is van paarden..ze zou dit prachtig vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.