Review: Vloerkleden van Tapeso.nl

Wij zijn gek op vloerkleden. Laatst liepen we een leuke samenwerking tegemoet we moeten vloerkleden uitzoeken van Tapeso.nl. Vandaag gaan we deze vloerkleden reviewen. Lezen jullie mee??

Ontstaansgeschiedenis:

Tapijt is in Iran ontstaan (Ansari, 2016). Perzische tapijten waren met de hand geweven. De duurste tapijt van de wereld is de Pezische tapijt. Een tapijt was vroeger echt een luxegoed. Het lag in veel musea en ook ´rijke´ mensen hadden het in huis.  Tegenwoordig heb je ook veel betaalbare tapijten en kan iedereen een tapijt in huis hebben. Bepaalde tapijten zijn echt een luxegoed tegenwoordig.

Vloerkleden:

Vloerkleden zijn een praktische en veelzijdige aan elk interieur. De een kiest voor een tapijt voor extra comfort aan de ruimte en de ander om te decoreren.  Je kunt diverse sferen creëren van warm naar klassiek of een kinderkamer vloerkleed. Vloerkleden hebben diverse materialen van katoen naar polyster. De meeste mensen die allergisch zijn kunnen kiezen voor een katoenen vloerkleed. Je hebt verschillende stijlen tapijten van klassieke, moderne en abstracte. Ook heb je hoogpolige en laagpolige vloerkleed en wasbare en niet wasbare vloerkleed.

Onze mening:

Alhoewel alle tapijten echt super mooi waren en het heel moeilijk was om een keuze te maken,  viel onze keuze op 4 vloerkleden:  vloerkleed pandabeer , hoogpolige vloerkleed shaggy, kindervloerkleed koala en de zachte hoogpolige vloerkleed comfy plus zwart.

Wij kozen voor een kinderkamer vloerkleed pandabeer en koala. Dit deden we omdat wij een nieuwe woning hebben en onze kleine van 5 jaar krijgt voor het eerst haar eigen kamer. Wat is nu mooier dan een twee eigen tapijten daar te krijgen vooral met leuke dieren? De kleine is gek op panda´s en koala´s. Het leek ons leuk om daar dan alles op af te stellen in de kamer. De tapijten zijn echt super mooi nog mooier dan op de foto. Het paste bij ons interieur.  De kamer werd er nog mooier door. De vloerkleed pandabeer is wasbaar en wit-zwart. Super handig dat het wasbaar is kinderen die laten veel dingen vallen dan kan je alle vlekken er gemakkelijk uitwassen. Hij is wel groot 140x 150 jr kunt deze ook kleiner kopen 76 x 80 of 107 x120 cm.

Dit is echt een schattige vloerkleed. Panda´s zijn naast schattig echt super leuk. Je kunt deze vloerkleed gebruiken om te spelen. Wat mijn kind zeker heeft gedaan samen met vriendinnen. He tis van polyster en gewoven stof. Het oogt super mooi en schattig deze panda is echt onmisbaar in de kinderkamer.

Koala vloerkleed crème geel:

Naast panda´s vindt mijn dochter koala´s erg schattig. Deze was ook onmisbaar in de kamer. Wij hebben een groot huis en de kamer van mijn dochter is dus wel erg groot. Er pasten gemakkelijk twee tapijten in de kamer. Deze koala tapijt was 80×150 cm afmeting. Grootste afmeting was 220 cm. Wij kozen om deze iets kleiner te nemen anders zou de kamer echt volgepropt lijken daar houden we niet van. Ook deze tapijt was echt schattig en knuffelbaar. Urenlang speelplezier heeft mijn kind beleefd aan deze tapijt.

Hoogpolige vloerkleed shaggy trend effen rond crème:

100 cm was deze tapijt. Ik ben zelf naast panda´s ook gek op hoogpolige vloerkleden. Ik wil altijd net even iets anders. Wit sprak mij echt aan. Hij ziet er echt kwalitatief uit. Deze tapijt is super zacht en lichtgewicht. Hij maakt het interieur net iets levendiger in huis. De keuze bestond uit standaard, ovaal en ronde model. Ik koos voor rond. Het is verkrijgbaar is nog 26 andere kleuren van lichtroze tot en met oranje.  Deze afmeting begint bij 80 cm en eindigt bij 300 cm. Een ruime afmetingskeuze heb je wel.

Hoogpolige vloerkleed comfy plus zwart:

Deze hoogpolige comfy plus zwarte vloerkleed was ook echt absoluut onmisbaar in huis. Ik koos voor de afmeting 80 x150 cm. De grootste formaat was 230×330 cm. Dit is echt een knuffelbaar en fluffy kleed. Ik verzamel echt alles dat fluffy is. Van een jas tot en met een tas. Een fluffy vloerkleed was dus echt onmisbaar.  Dit is super schattig alsof je een kat in huis hebt. Zo zacht is deze vloerkleed. Ik ging af en toe lekker op de vloer liggen op deze leuke vloerkleed. Heerlijk warm zo in deze Hollandse winter naast een hoogwaardige aaigehalte.

Conclusie:

Wij zijn echt dol op deze zachte vloerkleden. Ze zijn super schattig en super mooi. Wij zijn echt dol op deze vloerkleden. Hoogwaardige kwaliteit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.