Steeds meer bedrijven kiezen voor ‘healthy maaltijden’ voor hun medewerkers

BOXTEL – In deze Coronaperiode vinden bedrijven het extra belangrijk om goed op de gezondheid van hun medewerkers te letten. Om op die trend in te spelen heeft conferentieboerderij Hof van Vijfeijken in Boxtel “Eten met Wensen” in het leven geroepen. Net als vele andere horecaondernemers was Sjoerd Verstegen gedwongen om creatief om te gaan met de situatie en in oplossingen te denken. Samen met zijn partner Claudie ontwikkelde hij het concept dat zich richt op specifieke eetwensen.

 

,,We horen regelmatig van onze gasten dat ze graag vegetarisch eten of een bijv. een glutenallergie hebben. Ook volgen veel mensen tegenwoordig een koolhydraat-arm dieet. Maar ook halal, vegan of lactose-vrij is inmiddels onze specialiteit geworden. Aangezien eigenaar/kok Sjoerd Verstegen graag de sterren van de hemel kookt en rekening houdt met ieders eetwensen, ontstond het idee van EtenMetWensen”, legt operationeel manager Eveline Vendrig-Janssen uit.

Vanuit de keuken van Hof van Vijfeijken worden healthy maaltijden bereid die vervolgens ingevroren worden. In de bedrijfskantine – of bij de medewerkers thuis – hoeft zo’n maaltijd alleen maar in de magnetron, pan of au bain-marie opgewarmd te worden’, aldus Vendrig-Janssen. “Een originele en zorgzame attentie voor medewerkers in deze huidige tijd”. De maaltijden kunnen afgehaald of bezorgd worden (zowel bij medewerkers thuis als in het bedrijfsrestaurant/kantine); dit kan in de webshop worden aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.