Tips voor een last minute moederdagcadeau

Een last minute moederdagcadeau nodig? Ik dit artikel deel ik tips voor het kopen van een last minute moederdagcadeau dat makkelijk én snel verkrijgbaar is, gewoon in de supermarkt of drogist bijvoorbeeld. Zo kom je niet met lege handen te staan!

Last minute moederdagcadeau kopen

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je last minute een moederdagcadeau zoekt. Je bent vergeten dat het bijna Moederdag is of je had er niet op gerekend, maar onverwachts ga je toch op visite. Wat de reden ook is: don’t worry! Er zijn genoeg mogelijkheden als het gaat om het kopen van een last minute cadeautje.

Een bos bloemen

Misschien een beetje voor de hand liggend, maar ook veel gewaardeerd: een bos bloemen! Een bosje bloemen koop je bij de lokale bloemist, tuincentrum of gewoon in de supermarkt. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar en daarmee geschikt als last minute cadeau. Je kunt een bos bloemen ook zo persoonlijk maken als je zelf wil door eventueel zelf een bos samen te stellen, met de favoriete kleuren of bloemen van de ontvanger. Met een handgeschreven kaartje maak je het geheel nóg een stukje persoonlijker!

Iets lekkers voor onder de douche

We douchen allemaal. Een fijn product voor onder de douche komt dan ook altijd van pas. Een douchegel of douche foam, een lekkere shampoo of olie. Omdat doucheproducten vrijwel overal verkrijgbaar zijn is dit een leuk en handig idee voor als je op het laatste moment nog een cadeau zoekt. De doucheproducten van Kneipp koop je bijvoorbeeld bij de drogist, maar ook bij veel supermarkten. De Cherry Blossom douche foam van Kneipp is erg geschikt als moederdagcadeau!

Misschien heb je zelfs nog wel wat nieuws in je voorraadkast staan, dat geschikt is als Moederdagcadeau? Voor als je echt in nood bent!

Moederdag cadeaubon

Een cadeau dat ontzettend geschikt is als last minute cadeau is een cadeaubon. Doordat je deze ook zelf kan maken kan je zelfs in de laatste minuut nog een cadeau regelen! Dit cadeau idee kan daarom goed van pas komen.

Cadeaubonnen zijn er in veel verschillende soorten, voor verschillende dingen en in verschillende prijsklassen. Denk aan een cadeaubon voor het kopen van kleding, voor een massage of een hapje & drankje. Leuker is misschien wel een zelfgemaakte cadeaubon. Dat is vaak tóch even wat persoonlijker. Denk aan een cadeaubon voor een ontspanningsavondje of om lekker uitgebreid te (komen) eten.

Deze gastblog is geschreven door Charlotte Dona van AlotlikeLOT.nl. Op haar blog vind je meer (shopping)tips, interieur inspiratie en reviews.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.