Winactie: De reis naar de bron 1x (gesloten)

Eerder konden jullie de recensie lezen van de Reis naar de bron. Vandaag mogen we in samenwerking met de auteur een exemplaar van het boek verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt.

 

Over het boek:

David is op de vlucht voor de spoken uit zijn verleden, maar hij is op een dood punt beland. Machtige vijanden bedreigen hem en hij moet vrezen voor zijn leven. Trauma’s uit zijn jeugd en vergeten droombeelden dringen zich op en dwingen hem onder ogen te zien dat zijn leven een puinhoop is. In de liefde stapelen de mislukkingen zich op. Met de moed der wanhoop legt hij zijn lot in handen van een leermeester, maar diens wijze lessen vormen slechts een begin van wat hij te leren heeft. In de extase die hij hongerig blijft zoeken vangt hij een glimp op van het paradijs, maar zelfs de zuiverste liefde kan geen standhouden wanneer ze is geboren uit verraad. David is vastbesloten alle hindernissen te overwinnen, al heeft hij dan nog geen idee van de lange, barre tocht die hem te wachten staat en de vele obstakels die hij zal tegenkomen. Het wordt zowel een reis naar binnen als naar buiten, via tot de verbeelding sprekende plaatsen in de wereld die hem steeds een stukje verder brengen op de innerlijke weg naar zijn spirituele bron. Als hij zijn werkelijke doel eenmaal bereikt heeft, ziet dat er heel anders uit dan hij ooit had durven dromen.

 

Wat verloten we?

1x Reis naar de bron

 

Hoe maak je kans?

 

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail dat je meedoet naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com  o.v.v winactie reis naar de bron

Iedereen mag meedoen aan deze winactie ( België, Nederland, Duitsland enz.)

 

Reglement:

Een boek per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 4 dagen. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar   te mailen,  uiteraard worden uw gegevens niet doorgespeeld behalve aan de auteur die de prijzen uitdeelt  indien van toepassing na het ontvangen van de prijs vernietigen wij uw e-mail en eventuele adresgegevens uit onze systeem.

Deze winactie loopt tot en met 1 juni

Heel veel succes iedereen. 

 

#samenwerking

 

NOOT: NAAST een winnaar verloten we 3x een e book als troostprijs voor de niet-winnaars.

 

43 thoughts on “Winactie: De reis naar de bron 1x (gesloten)

  1. Wat lijkt me dit een spannend boek, ik doe heel graag mee!
    Heerlijk voor straks met het mooie weer in de hangmat! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.