Uitslag winactie Hilda Spruit Geestverwanten

Beste lezers,

Een tijdje geleden hadden we een leuke winactie lopen van het boek Geestverwanten van Hilda Spruit. Vandaag maken we de winnaar bekend in deze blogpost en we hebben een leuke actie voor alle lezers namens de auteur. Lees je mee?

00.cover 3e druk


Jessica Lanboo-Meesters is de winnaar van de winactie Geestverwanten. Van harte Jessica. Jij krijgt deze week een gesigneerde exemplaar van het boek toegestuurd door de auteur. Niet gewonnen niet getreurd er lopen momenteel leuke winacties en er komen nog meer leuke bij.
Namens de auteur hebben we een leuke actie voor de lezers die mee hebben gedaan aan de winactie. Er is een mogelijkheid om zonder verzendkosten een gesigneerd exemplaar aan te schaffen bij de auteur indien jullie in Nederland wonen. Onze Belgische buren betalen €9,50 (track en trace) kosten voor de verzending. De auteur zal naast een gesigneerd exemplaar een persoonlijke boodschap + boekenleggers en flyers van andere auteurs erin weggeven. De kosten voor een paperback versie zijn € 16,95 en voor en hardcover boek € 18,95.

Voor bestellingen kan er een mailtje o.v.v winactie Beauty & Books Magazine naar spruit-hm@ziggo.nl

Pssst Staat dit boek al op jullie verlanglijstje. Hebben jullie hem al gelezen?

6 gedachten over “Uitslag winactie Hilda Spruit Geestverwanten

  1. Wat leuk dat ik heb gewonnen! Erg benieuwd ben ik naar dit boek. Ik plaats op hebban een review nadat ik hem gelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.