Vtech: Bedtijd vosje review

Vtech heeft nieuwe speelgoed gelanceerd: 2 in 1 knuffelhertje, bedtijd vosje, rammelaar vos, leeuw, draai & wiebel rups en toeter  draai stuurtje. Vandaag gaan we bedtijdvosje reviewen. Lezen jullie mee??

 

Uiterlijk:

Een oranje vos met een hartje en muziekteken op zijn buikje. Hij is ruim 24 cm groot. Net goed voor kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 3 jaar. Die willen graag knuffelen met een normale formaat knuffel. Niet te klein en niet te groot. Het is ook veiliger om een wat groter knuffel te maken voor deze leeftijd. Vtech denkt altijd aan de veiligheid van het kind.

Schattig vosje:

Het vosje is zo schattig. Hij is oranje. De kinderen op de redactie vonden hem zo leuk dat er een schattige ruzie was hier, wie hem als eerst mocht. Wat een leuk idee een vos maken in zo een schattige knuffelbeer. Het vosje is echt leerzaam voor de kinderen. Hij zingt liedjes als je in het midden op het hartje van het vosje drukt. Hij geeft ook licht. Dit vosje is geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Tenminste hij is daarvoor ontwikkelt. Sommige kinderen zijn onder de drie de andere ouder. Toch vonden ze het erg leuk. De kleintjes gingen ook leuk knuffelen met het vosje. Hij was lekker zacht. De knuffel is helemaal geslaagd. Alles wat Vtech maakt verandert in goud. Ze bedenken altijd actieve, leuke, schattige en leerzame speelgoed. Zonder wat te vertellen wisten de kinderen meteen dat je in het midden van het knuffeltje moest drukken om gezellig mee te zingen. Wat ze ook luidruchtig deden. Wat hebben ze toch veel plezier beleefd met zo een schattig knuffeltje. Vtech is weer geslaagd om een meesterwerk op de markt uit te brengen. Super schattig vosje was dit waar iedere kind vast dol op zal zijn. Vtech brengt altijd schattige knuffels uit op de markt. Dit is een van de schatigste vosjes ooit gezien in de speelgoedwinkels.

Verkrijgbaar bij de speelgoedzaken als Toy Champ, Intertoys, , Bol.com 

 

#samenwerking.

One thought on “Vtech: Bedtijd vosje review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.