Winactie: Exodus uit de vuurtoren 5x (GESLOTEN)

Onlangs verscheen  Exodus uit de vuurtoren van Dina-Perla bij Dina Perla Business. Dit geweldige boek krijgt binnenkort een tweede druk. Inmiddels staat dit boek op de zevende plaats in de lijst van meest verkochte boeken in de Amsterdamse BoekhandelOm dit te vieren mogen we in samenwerking met de uitgeverij 5 exemplaren van dit geweldige boek verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt…..

Over dit boek:

Dina-Perla groeit op in de joodse orthodoxie en een verstikkende werkelijkheid, waarin niets is wat het lijkt. Als jong meisje vecht zij voor vrijheid en liefde, ontvlucht haar ouderlijk huis en besluit nooit meer terug te keren. Exodus uit de vuurtoren, onderdeel van de serie Schaduw achter en gezicht naar de zon, is een meeslepende onthulling en behandelt Dina-Perla’s bijzondere levenslessen uit die bewogen periode. Nooit eerder is een dergelijke entourage achter gesloten deuren, waaronder haar tijd op de orthodoxe school het Cheider, immers zo indringend en van binnenuit beschreven als nu.

Tien jaar na haar ontsnapping wordt Dina-Perla geconfronteerd met haar biologische kinderloosheid en gaat zij op onderzoek uit. Is het mogelijk om het geheel te ontrafelen? De serie memoires Schaduw achter en gezicht naar de zon behandelt spiegelende getuigenissen, gefocust op de beleving van toen. Vanuit spiritueel oogpunt worden geëmancipeerde vrouwen geboren. Sterke vrouwen daarentegen, ontstaan door het leven.

Lees hier een recensie van het boek. 

Hoe maak je kans?-Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement: 

Hetzelfde zoals altijd. Een boek per persoon. Er kan niet worden gecorrespondeerd over deze winactie.

-Deze winactie loopt tot en met 16 februari 2018

Heel veel succes iedereen.

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.  

132 thoughts on “Winactie: Exodus uit de vuurtoren 5x (GESLOTEN)

 1. Als een boek op nummer 7 komt te staan ( in de top 10 dus) dan zal ik hem zeker moeten lezen. Goed dat ik deze winatie tegenkom. Ik doe mee.

 2. Lijkt mij een erg interssant en mooi boek! Ook erg origineel onderwerp. Ben er erg benieuwd naar geworden. Daarom maak ik heel erg graag kans op dit mooie boek! ?

 3. Ik doe graag mee met deze winactie!

  Met dit regenachtige weer gaat er namelijk niks boven op de bank zitten met een dekentje en een goed boek!

 4. win actie voor boek Exodus uit de vuurtoren loopt al enige tijd en duurt nog tot 16 februari… Toevallig laat ik “op jouw verjaardag” weten dat ik dat graag in mijn boekenkast zie belanden. Ben benieuwd..
  Nog een fijn dag trouwens..

 5. Lijkt mij een interessant boek met een goed verhaal.
  Ik ben op 8 februari jarig, dus dit zou een mooi verlaat cadeautje zijn.
  Graag doe ik mee.
  Groetjes Will.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.