Zero calorie chocolate eyeshadow palette review

Pupa is onze favoriete merk. Zij is een van de weinige merken die echt geschikt is voor gevoelige ogen. Vandaag gaan we de zero calorie chocolate eyeshadow palette 002 ruby chocolate reviewen. Lezen jullie mee??

Verschillende kleuren:

  • 001 Spicy Chocolate
  • 002 Ruby Chocolate
  • 003 Dark Chocolate

Onze mening:

Pupa staat er bekend om dat zij intens gepigmenteerde oogschaduws heeft. Ook blijft alle make-up lang zitten op je ogen, huid en wimpers. Als je verzekerd wil zijn van een goede look dan ben je bij deze palette aan het goede adres. Deze palette bevat 7 kleuren.  Er zitten 4 yypen in mat, satin, metallic en shimmer. Er zitten zowel donkere als lichte kleuren in het palette. Perfect voor een alledaagse look. Alle kleuren zijn geparfumeerd met chocolade. Het ruikt naar echte chocolade. De kleuren zijn super mooi. Gouden kleur en nude gebruik ik bijna dagelijks.

Deze palette is weer geschikt voor een gevoelige huid. De mensen die ons langer volgen weten dat we een gevoelige huid hebben en niet veel merken kunnen uitstaan. Pupa make-up is echt een fijn merk. Eindelijk pijnvrij make-up. We hadden ook niet anders verwacht. Pupa make-up lanceert altijd leuke make-up en is echt een veelzijdige merk. Geschikt voor gevoelige ogen. Alles wat ze lanceert verandert in goud. Wij snappen wel waarom. Wat een geweldige palette is dit. Wij zijn erg tevreden over deze palette. Wat een meesterwerk. Onze complimenten aan Pupa make-up.

Verkrijgbaar bij Douglas, Etos, Pupa. #samenwerking

13 gedachten over “Zero calorie chocolate eyeshadow palette review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.