4 tips voor het kiezen van een comfortabele boxer

Boxers dragen vrijwel veel mannen en jongens. Welke is comfortabel? Wij geven 4 tips vandaag.

#1 Draag katoen gemixt met elastaan

Katoen is een luchtige stof. Vooral met de zomer of als je sport en luchtig wil trainen kun je kiezen voor een katoenen stof. Het zorgt ervoor dat je minder zweet. Ook voelt het veel prettiger aan onder elke kledingstuk. Elastaan zegt iets over de rekbaarheid. Niets is vervelend als je boxer aan hebt en deze keihard is in gevoel. Of je hebt er niet veel beweegruimte in. Handig is om iets rekbaarheid te hebben. Je kunt zo makkelijk sporten, bewegen en lopen. 5% elastaan is echt heel prettig met 95% katoenmix. Wij dragen ook boxers met katoen en elastaan. Ondergoed voor heren van Muchachomalo kopen wij vaak. Ze zijn echte aanraders. Ze zitten echt comfortabel. De kleine heren kunnen zeker niet ontbreken in het rijtje. Boxershorts voor jongens moeten ook aan dezelfde eisen voldoen als die van heren.

#2 Stevige pijpen boxer kopen

Een boxer of een trunks met stevige pijpen is echt heel ideaal. Het hangt echt van de kwaliteit van de stof af van het product of deze ook echt niet snel scheurt. Wij hebben vaker wat goedkopere kwaliteit boxers gekocht helaas je kunt het al rade een paar dagen later zitten er scheuren in. Of een grote gat. Een iets duurdere merk kan vaak wel hoogwaardig kwaliteit bieden, maar er zijn ook wel wat andere winkels die oké kwaliteit bieden. De regel is wel hoe duurder en beter een materiaal des te beter de boxer zal zijn en steviger. Er wordt meer werk en tijd aan besteed. De maker is dan vaak ook ervaren dat zie je dan echt wel aan de naden ook in de ondergoed.

#3 platgestrikte naden

Platgestrikte naden voel je niet zitten, dit voelt dan comfortabeler aan. Een van de eerste naadtechniek waren rechte naden. Er zijn drie soorten naden Engelse naden, normale naad en jeans naad. Je kleding wrijft niet tegen je lichaam aan bij een platgestrikte naad. Dit voorkomt ook irritatie. Een platgestrikte naad voelt dus erg comfortabel aan op je lichaam.

#4 kies voor een zachte waistband

Niets is vervelender dan dat je het elastiek van je boxer om je middel voelt en deze nog eens lelijke afdrukken nalaat. Zorg ervoor dat het elastiekje op de boxer lekker zacht en rekbaar is. Des te harder het elastiek des te vervelender het voelt om je middel. Een boxer moet gewoon comfort bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.