Miss Regio Nederland vestigt aandacht voor Linda foundation

De 65e editie van de avondvierdaagse werd donderdagavond 15 juni afgesloten met de intocht. Vanaf de Kanaalweg liep een team van Missen van Miss Regio Nederland mee tot onder de boog bij de finish.

FB_IMG_1450006966631.jpg

Miss Regio Nederland en haar Missen wilden hiermee de aandacht vestigen op Linda.Foundation, waarvoor zij in actie komen in de aanloop van de Finale en Kroning in oktober 2017.

Miss Regio Nederland omarmt Den Helder, na de gastvrije en hartelijke ontvangst door het publiek, deelnemers en zeker niet in de laatste plaats door burgemeester Koen Schuiling en de voorzitter van de Helderse Avondvierdaagse Ed Smit. Miss Regio Nederland is zeer vereerd met de officiële uitnodiging voor deelname (en promotie) voor de Avondvierdaagse 2018.

Na een rondleiding door Den Helder’s prachtige locaties, heeft Susan Stundebeek van Stichting Miss Regio Nederland, ervoor gekozen binnenkort een fotoshoot te regelen voor de 17 Missen, op één of meerdere van deze locaties.

 

DSC00050-001-HOOG-e1497787171454

Het doel van Miss Regio Nederland is vrouwen de kracht geven hun dromen in de modewereld waar te maken, ook al voldoen ze niet aan een minimum lengte van 1.74 meter. Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modewereld”, aldus Stundebeek.

De laatste jaren heeft zich in de wereld van de modellenbureaus een verschuiving plaats gevonden. De diversiteit van modellen qua lengte in de mode-industrie is opvallend. Miss Regio Nederland heeft hier zeker toe bijgedragen.

bron: losdenhelder.nl

24 gedachten over “Miss Regio Nederland vestigt aandacht voor Linda foundation

 1. Wat een mooi doel heeft Miss Regio Nederland. Iedereen moet zijn dromen najagen, of je nu voldoet aan eisen of niet, als jij iets wilt, dan kan/gaat het je zeker lukken!

 2. Mooi om te lezen dat er binnen de modewereld ook steeds meer plaats is voor diversiteit. Ook wanneer je niet de juiste lengte hebt kan je prachtig zijn en daarmee een rolmodel voor anderen.

  1. Josan

   Er zijn er al groot aantal die een rolmodel zijn.
   Zij hebben met hun eigen inzet en kracht al veel bereikt in de fatshion wereld.

  1. Fleur

   Dat klopt de regels zijn bijgesteld in de modellenwereld.

   Dankzij iedereen die geloofde in mijn Consept vanaf 2003 tot heden
   Heeft Miss Regio Nederland hieraan mee mogen werken.
   En het het in gang mogen zetten.

 3. Wat goed dat er nu meer diversiteit in die wereld komt! Ik snap die maten wel ivm de kleding, maar hoe leuk is het om vrouwen te zien waarmee je je kunt identificeren. 🙂

  1. Josan

   Er zijn er al groot aantal die een rolmodel zijn.
   Zij hebben met hun eigen inzet en kracht al veel bereikt in de fatshion wereld.

  1. Daphe

   Bedankt voor jou spontane Compliment.
   Ik heb de modellenwereld op de kop gezet.
   Dank zij iedereen die naast mijn staat vanaf 2003 tot heden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.