Review: Cookut Creazy

Ik erg verslaafd aan slagroom. Vers heb ik het zeker het liefst. De Cookut Creazy zorgt binnen no-time voor een heerlijke verse slagroom. Dat zonder gard en mixer. Binnen een halve minuut heb je verse slagroom. Vandaag ga ik de Cookut Creazy reviewen. Lees je mee?

CREAZY by GREGORY MAITRE - AMBIANCE HD (1)

Inhoud Cookut Creazy:

1x glazen beker  ( 0,75l)

3x shakeballen

Kleur:

Transparant

Verpakking:

Op de cookut creazy kopt het creazy.

Geschikt voor de vaatwasser:

Ja. Met de hand kun je hem ook gemakkelijk wassen. Het is zo schoon.

Belofte:

Binnen 50 seconden een heerlijke slagroommix.

 

CREAZY by GREGORY MAITRE - AMBIANCE HD (3)

Bekijk hier de video:

 

Resultaat:

Wauw wat ben ik dol op de Cookut Creazy. Wat een handig ‘apparaat. Geen gedoe meer met een mixer en garde om mijn slagroom te mixen ( wat ik in het verleden deed).  Moe werden mijn armen er van. Als je het jezelf toch moeilijk wil maken, ga dan voor de beste staafmixer. Die zorgt voor iets minder vermoeide armen! Met de cookut creazy heb je pijnloos een heerlijke slagroommix. Degene die me wat langer volgen weten dat ik dol ben op zoetigheden maken. De Cookut Creazy kwam als geroepen. Slagroom mixen doe ik vaak voor taarten of chocomel en af en toe voorop fruit ( aardbeien). Ja ik ben echt verslaafd aan slagroom. Hij maakt zijn belofte helemaal waar. Ik ben naast een snoeperd een onhandig mens. Ik ben zo blij dat je de creazy stevig is en een deksel heeft zo lekt er niets en heb je geen vuile plekken in je keuken. Ja ik knoei heel veel geloof me maar. Hij is heel handig in gebruik. Bovendien is de Cookut Creazy erg ruim. Als je voor visites iets lekkers wil bereiden dan kun je minstens 6 tot 7 keer een glas vullen. Geschikt voor 6-7 personen.  Aanbevelenswaardig voor iedereen. De redactie hier was dol op de cookut creazy. Met zijn allen genoten we van deze heerlijke automatische slagroommixer.  Gemakzucht dient te mens dacht ik toen ik deze apparaat had getest. Een ware uitvinding voor de foodies, eigenlijk voor iedereen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Foodies haal deze in je huis, hij is onmisbaar in de keukens.

Verkrijgbaar bij de betere kookwinkels en online o.a. bij bol.com, wehkamp , koopunt.nl voor €16,50.

Pssst wat vinden jullie van deze cookut creazy? Is het iets voor jou?

15 thoughts on “Review: Cookut Creazy

  1. Ziet er makkelijk uit, erg handig!! En het kost geen stroom dus ook energie zuinig.. En ja ik ben ook een lekkerbek, dol op slagroom! Maar ik zie 2 modellen bij bol.com..maar wat is het verschil?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.