Gesloten Megabirthday giveaway part 19ꓽ magnesium tabletten van Alka 2x

Beste lezers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Winactie deel 19 vandaag online. We mogen van Alka 2x magnesiumtabletten verloten. Lees snel verder hoe jullie kans maken.

Over het product

-Alka® Tabs Magnesium bevat basische capsules met magnesiumcarbonaat en zink. De capsules leveren extra magnesium en dragen bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht. Hij is natuurlijk, vegan, en vrij vanꓽ zuivelproducten, lactose, soja, gist, ei, dierlijke ingrediënten.

Welke producten worden verloot?

-2x magnesium tabletten van Alka

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adres  ovv winactie magnesium naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

Optioneel

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie Bien PR volgt op Instagram krijgt nog een extra lootje

-Reglement

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book of een product hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers of andere organisaties om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 1 mei 2023.

heel veel succes iedereen 

Graag willen we Bien PR hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze producten

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze maand. Er komen er nog wat aan. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Er komen nog meer winacties aan. Omdat de maand februari korter was hebben we de winacties moeten verdelen daarom komen er ook in maart winacties. 

 

 

 

36 thoughts on “Gesloten Megabirthday giveaway part 19ꓽ magnesium tabletten van Alka 2x

 1. Ik kijk mijn ogen uit wat een leuke winacties hier op het blog zeg. Ik doe aan allemaal mee. Deze kan zeker niet ontbreken. Ik kan wel wat vitamientjes gebruiken. Ik volg je al op je Facebook. Ik ga straks ook op Instagram volgen. Ik ga ook Bien PR volgen erbij.

 2. Nog maar pas geleden kennis gemaakt met de wondere wereld van Magnesium, dat het helpt is bij mij een feit dus ik maak graag kans

 3. Wow bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers! Ik maak dolgraag kans en volg jullie op Insta.
  Ik ga duimen!

  Groetjes Maartje.1234

 4. Wauw wat een mega leuke prijs geven jullie jullie met alle plezier weg!wij willen en gaan voor goud en waarom nou dat zal ik zeggen:ons gezin zijn al jaren bezig om alle nationale en internationale prijsvragen te bezoeken om juist aan de spannendste prijsvragen mee te doen en hoe gek het ook klinkt wij zijn verslaafd aan jullie mooie produkten!
  Nou nu snappen jullie wel dat wij dus als gezin voor deze mega mooie prijs gaan strijden!

 5. ik geloof wel dat als je goed eet je genoeg vitamines binnen krijgt. Maar soms heeft je lichaam meer nodig. Of omdat je veel sport of dat je lichaam gewoon minder opneemt. Daarom lijkt mij dat Aka magnesium tabletten goed voor mij zijn.

 6. .. supplementen zijn naarmate de leeftijd vordert belangrijk.. magnesium is daarom een nuttige aanvulling. Ik doe mee en ga op de brievenbus letten. Volg ook alle sociale media..

 7. gebruik al magnesium die ik zelf moet betalen.. gratis aanvulling van harte welkom.. doe dus graag mee met de Alka actie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.