Review: wild dinner bord panda van cadeau.nl

A dinner for two is altijd een goed idee, zeker als je er een mooie borden bij hebt. Zo hebben cadeau.nl & Ditverzinjeniet.nl een hele mooie wild diner borden in hun assortiment. Van een kaketoe, giraffe, leeuw en een panda. Wij kregen 2x  panda borden om te testen. Vandaag gaan we deze borden reviewen. Lezen jullie mee??

Ditverzinjeniet:

Zij hebben super mooie assortiment. Ze hebben van alles in hun assortiment van borden tot en met wenskaarten. Van sleutelhangers tot en met spelletjes. Een super origineel site met super leuke spullen. Je vindt er altijd wel een leuk cadeautje.

Verpakking: 

Zelfs de verpakking is super mooi vormgegeven. Die zou je ook niet weggooien. Ook daar zien we panda´s op.

Panda borden:

Zoals de meeste van jullie al weten ben ik echt gek op alles wat met panda´s te maken heeft. Toen ik deze bord op de site zag was ik helemaal verkocht. Ik wilde er graag twee testen. Eentje voor mij en eentje voor mijn man. Dat kon. Vanaf dag een was ik al verliefd op deze borden. Super mooi vormgegeven. De panda is echt mooi op het bord. Wat een werk moet dat zijn geweest om deze bord te maken. Alles is zo nauwkeurig en super mooi gedaan. Het bord is 23 cm groot en goed voor mij. Je kunt er van alles in eten fruit, chips, dineren. Ik heb er van alles in gedaan. Van ontbijt tot en met lunchen.

Origineel:

Het materiaal van het bord is keramiek. Wat ik super handig vind is dat het in de vaatwasser en magnetron kan. Natuurlijk hebben we dan uitgeprobeerd en het is hetzelfde gebleven. Geen vervagende afbeeldingen. Wat ik in het verleden met andere bedrukte borden wel heb meegemaakt. Super stevige bord is dit. Het bord is €18.95 per stuk. Dat is het helemaal waard. Je krijgt er een super mooi en stevig bord voor terug. Kwalitatief is dit bord zeker wel. Het is echt een super mooi idee om een panda op het bord te plaatsen. Veel andere Nederlanders zijn net als ik dol op panda´s. Wat is nu mooier om een bord van je favoriete dier in huis te hebben?

Mijn man was ook helemaal weg van dit bord. We eten er dagelijks in. Toen ik het meenam naar mijn werk waren mijn collega´s ook erg weg van het bord. Waar had ik deze nu vandaan? Het bord is origineel en super mooi vormgegeven. Mijn man en ik zijn helemaal verliefd op het bord. Waarschijnlijk jullie ook. Zeg nu eerlijk de borden zijn toch erg schattig?

Verkrijgbaar bij cadeau.nl

#samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.