Review: gegraveerde serveerplank van Studentendrukwerk

Studentendrukwerk heeft naast deze webshop nog een webshop fotofabriek.nl waarmee we een tijdje geleden een samenwerking hadden lees hier de review. We mochten een serveerplank graveren en die gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

 

Over studentendrukwerk:

Een bedrijf dat scriptie, verslag, proefschrift, laat drukken voor een goedkope prijs. Dit bedrijf heeft 20 jaar ervaring. 100 professionals zijn aan het werk voor het bedrijf. Hiernaast kun je ook een fotoboek maken. Het gaat allemaal super snel.

Ontwerpen:

Het ontwerpen van deze plank is echt heel gemakkelijk. Je gaat naar de site drukt bij deze plank op ontwerpen. Het is echt een makkelijke groene grote knop dat kun je niet missen. Je kiest tussen twee maten maat 1 is 35×27 cm of 43x35cm. Ik koos voor het eerste plankje. Dan kies je voor indelingen. Er verschijnen intotaal 15 voorbeelden. Ik koos voor grill master Gerard. Ik veranderde dat naar mijn naam Sherry. Vervolgens plaatste ik het in mijn winkelmandje. De prijs is afhankelijk van het ontwerp en de afmeting dat je neemt. Het is gemiddeld 32 euro.

@sherrymasters1

#serveerplank #food #foodie #foodies

♬ Love Story – Indila

Resultaat:

Toen het plankje op mijn deurmat plofte was ik er enthousiast. De levering was erg snel gedaan. Binnen twee dagen kwam het binnen. Het kan ook sneller gaan. Soms wel binnen een dag. Wat was het plankje erg mooi. Nog mooier dan ik verwachtte. Ik was erg verrast. Dit was mijne eerste graveerde serveerplank. Ik ben erg trots op het plankje. Zo kan ik alle mini hapjes erop plaatsen. Ik kook, bak en maak graag dingen. Om ze op een plankje te plaatsen maakt het iets specialer. Alsof je in een restaurant eet. Ik ben er dol op. Ik moest een plankje hebben met mijn eigen naam. Deze serveerplank is super veelzijdig. Het is stevig en kwalitatief. Ik heb het zelf met kaas, komkommer, kippenworst, fruit en brie gedecoreerd. De plank is 35 cm breed. Dit is echt een hele bijzondere plank. Een gegraveerde plank is net specialer. Ik heb het gebruikt voor een kleine borrel bij ons thuis met wat collega´s. Natuurlijk kunnen er ook wat kleine hapjes in gezet worden. Wat een prachtige serveerplank is dit. Zeker een aanrader voor iedereen. Ik ben helemaal verliefd op deze serveerplank. Haal er ook eentje in huis. Hij is echt geweldig.

@sherrymasters1

#serveerplank #foodie #foodies #foodstagram #tiktok

♬ Left & Right – Gael Stone

Wauw ik wil studentendrukwerk hartelijk danken voor een prachtige samenwerking.

#samenwerking

 

One thought on “Review: gegraveerde serveerplank van Studentendrukwerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.