Review: Planter’s aloë vera gel

Planter’s heeft een aloë vera gel in haar collectie. Deze gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

Gebruiksaanwijzing:

Op het aangetaste gebied een ruime hoeveelheid gel aanbrengen en licht inmasseren. De gel moet je laten drogen. Het mag meerdere keren per dag gebruikt worden.

Geschiedenis van Aloe vera:

Aloe vera is een plant. Vaak wordt dit voor medicinale doeleinden gebruikt. De oude Egyptenaren gebruikten deze plant voor medicinale doeleinden 1500 voor Christus. Ze wisten er van alles mee te doen. De plant zou een eeuwige jeugd beloven. Koninginnen Cleopatra en Nefereti gebruikten aloe vera extracten in hun beautyproducten. Vroeger werd dit ook gebruikt om geesten te verjagen(Barcroft & Myskja 2003). Het had diverse werkingen. Tegenwoordig gebruiken we het ook in Europa. Jammer dat we dit later pas ontdekten in het westen.

Inhoud:

200 ml

prijs:

15,97

Onze mening:

We hebben hier in Nederland echt veel insectenbeten meegemaakt. Niets was zo verkoelend als deze gel te gebruiken om de pijn te verlichten. Verder brandde de wonden deze gel hydrateerde deze. Dee gel kun je ook gebruiken om snij en schaafwonden, brandwonden, puisten. Het is geschikt voor alle huidtypen. Ja dat hebben we hier zeker uitgeprobeerd op de redactie hebben we diverse huidtypen van droog tot en met vet. Het werkte goed op iedereen. Een iemand was zo slim geweest om te zonnen zonder zonneblock toen verbrandde deze persoon. Deze gel erop en het verkoelde de verbrande plekken. De gel is lekker zacht, makkelijk in gebruik. Hij hydrateert echt goed. Je voelt de plek ook echt koud worden. Vaak als je gebeten hebt heb je een branderig gevoel. Dat voel je echt niet meer nadat je deze hebt opgesmeerd. Ga je op reis naar een warm land stop dan deze gel echt in je koffer. Die moet je gewoon meenamen dit is echt een eerste hulp bij ongeluk gel.

Acnewonder:

We hebben het ook gebruikt voor acne. Het vermindert rode plekken van acne, op den duur droogt het sneller uit. Je huid wordt glanzender en gladder na gebruik van deze crème. Waar het ook handig voor was is na het scheren, dan heb je vaak wondjes en branderige gevoel. Dit probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon met aloë vera gel. We zijn erg tevreden. Nu begrijpen we waarom Egyptenaren en Chinezen deze plant gebruikten. Zeker een aanrader voor iedereen. Een fijne gel is dit.  Haal ook zo een gel in huis het is het alle geld zeker waar.

Verkrijgbaar bij Douglas.

#samenwerking

 

 

Vragen? mailen kan naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com

 

One thought on “Review: Planter’s aloë vera gel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.