Cadeautip: Grote beer van bol.com + winactie 2x (GESLOTEN)

Een redactielid was jarig dus het werd tijd om haar flink in de watten te leggen. We zochten naar een origineel cadeau. Niet standaard een parfum zoals altijd maar iets bijzonders. Iets origineels. Wat zou het worden? Na een beetje rondsurfen op bol.com kwamen we deze grote witte beer van 100 cm tegen. Dat leek ons wel leuk voor de jarig. Toen bestelden we deze beer.  Lees gauw verder we verloten ook 2 beren onder onze lezers! 

20170712_135107

De beer vonden we zeker erg mooi, nog mooier dan op de foto. We waren eerst bang dat we de beer niet zo mooi zouden vinden als op de foto. Dat viel gelukkig mee. Kijk mee naar de unboxing.

 

 

Dit was zo een prachtige beer. De jarige was erg blij met haar beer. Ze vond hem erg mooi. Wij vonden hem zelf ook erg mooi. Zeker ideaal om iemand cadeau te doen. Zeg nou zelf is hij niet schattig?

Deze beer kochten wij bij bol.com voor €35,-

Winactie:

Hoe maak je kans op deze beer? 

 • Volg ons op instagram
 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met deze winactie

Voorwaarden+ reglement:

Zoals altijd: over de actie kan niet worden gecorrespondeerd,  er vindt een loting plaats, vul een geldige e-mailadres in op het commentformulier (e-mail is afgeschermd). De winnaars worden gemaild met het verzoek hun adres toe te sturen. Een beer per persoon t.w.v. 35,-.  Ben je jonger dan 18 jaar vraag dan je ouders om toestemming. Alleen geldig voor adressen in Nederland. Reageren binnen zeven dagen enz.

Deze winactie loopt tot en met 30 augustus 2017.

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen.

Geen instagramaccount? Like ons dan op facebook. 

 

 

 

 

58 thoughts on “Cadeautip: Grote beer van bol.com + winactie 2x (GESLOTEN)

 1. Wauw wat leuk !!! Ik doe graag mee met een speciale reden. In oktober houden wij een grote verloting met 1000 prijzen/prijsjes ( ja echt waar ,doen we ieder jaar) op ons tennistoernooi op GTC Overwaard in Gorinchem. De opbrengst gaat altijd naar een goed doel. Dit jaar is dat stichting Good Bears of the world , die zorgt voor de beertjes die uitgedeeld worden aan kinderen door de ambulance en politie na een ongeval in heel Nederland, de zogenoemde troostberen . Voor ons clubhuis zoeken we beren groot en klein om het te versieren tijdens het toernooi om het thema duidelijk te maken . ( De beren van Goodbears zelf kunnen we niet gebruiken die moeten in de verpakking blijven vanwege de hygiene ) . De ingezamelde beren voor aankleding clubhuis geven we na afloop aan de kinderspeelruimte bij de wachtkamers van het ziekenhuis in Gorinchem. Een reuze beer zou leuk opvallen .Jullie Beer zou dus heel goed terecht komen in al zijn functies bij ons en krijgt daarna een welverdiend plekje voor andere kinderen.

 2. Wat een heerlijke lieverd. Eerst zou hij mee mogen naar mijn boekpresentatie in september. Een leukere mascotte zou ik me niet kunnen wensen. Daarna zal hij de liefdevolle armpjes van mijn kleindochter vinden.

 3. Ik reageerde al hierboven met een eerdere reactie dat ik hraag mee deed voor ons clubhuis voor het goede doel Stichting Goodbears of the World , ik vergat alleen erbij te zeggen dat je onze actie voor Good Bears of tje World kunt volgen op facebook Otum Overwaard Jeugdtoernooi .
  Helaas heb ik geen Instagram om jullie te volgen , maar Beauty and Books heb ik al lang geleden geliked en volg ik graag . Succes met alle lootjes.

 4. Wat een super mooie en grote beer voor mijn eerste kleinkind?

  Ik ga flink hard duimen, zou een ENORME verrassing zijn!?

  Lieve groet,
  Doortje

 5. Ik loot héél graag mee want op het moment valt er niet zó veel voor mij te knuffelen terwijl ik daar dól op ben !
  Ik sta op Instagram onder Momzymom
  Geretweet onder MissMomzy
  Gepiny onder DinyG

 6. Supper schattig, ik wil gewoon in het scherm kunnen duiken om de beer te kunnen knuffelen.ik wil hem supper hraag omdat hij op een beer lijkt die ik vroeger had enheb gekregen van iemand die mij zeer dierbaar is/was.??

 7. Zou graag de beer willen winnen omdat ik volgende maand 3 jaar samen ben met mijn vriend?. Zou een leuk cadeau zijn?. Fingers crossed?.

 8. Ik loot zeker graag mee ons tweede mannetje word verwacht in september en ik denk dat hij hier heerlijk mee zou kunnen knuffelen en niet alleen hij maar zijn grotere broer ook word je toch blij van x

 9. Wat een schattige beer! Mijn dochtertje kan nog wel een lief vriendje gebruiken. Volg op Bloglovin en gedeeld met G+

 10. Wat een leuke beer. Ik doe niet mee met de winactie, mijn zoon heeft genoeg knuffels. Deze beer doet me denken aan de knuffels die ik ooit aan het goede doel schonk… perongeluk een geliefde knuffel erbij gedaan. Gelukkig is hij nu weer helemaal blij met zijn andere knuffels.

 11. Wat een mooie beer! Flink formaat dus een heerlijke beer om tegenaan te knuffelen. Ik had vroeger ook zo’n hele grote beer. Toch eens vragen of ie nog ergens op zolder ligt!

 12. Wow dat zou geweldig zijn zou ik winnen. We worden half augustus opa en oma dus ik duim voor de kleine muis. Leuk zo’n grote beer voor een kleine baby. Ik zie de foto’s al voor me….

 13. Heel leuk, ik loot graag mee! Misschien de eerste knuffelbeer voor de baby in de buik, of toch voor mijn zusje voor haar liefdesverdriet. Waarschijnlijk die tweede, zij kan wel een grote knuffel gebruiken.

 14. wat een leukerd! Mijn nichtje wordt bijna 2 jaar, dus zou een geweldig cadeau zijn. Als ik oppas hier thuis speelt ze altijd met mijn grote oude beer van vroeger.. dus ik weet zeker dat ze dit heeeel leuk zal vinden.

 15. Ik doe heel graag mee.. Mijn zoontje van net 2 slaapt nu sinds een paar dagen in een groot bed (90×200). Zelf is hij 92 cm… voor deze grote beer blijft dus nog meer dan genoeg ruimte over, al moet het bed wel gedeeld worden met de rest van zijn beren. 🙂

 16. Ik doe heel graag mee voor onze tweeling, die helemaal gek zijn van beren!u zou er 2 kindjes heel gelukkig mee maken. Naast dat hij mee naar bed zou gaa. Zullen ze hem overal mee naar toe willen nemen in de kinderwagen.

 17. Ja ik doe graag mee om deze teddy voor ons neefje Tommy te winnen die 2 weken geleden geboren is. Ik volg jullie op instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.