(Closed) Mega birthday giveaway part 10 Little Love pop van Vtech

Beste lezers, 

Het feestje verloopt goed. We gaan nog steeds door met feesten ter ere van de verjaardag van redactielied Sherry. Deze hele maand gaan we knalfeestjes geven. Vandaag mogen we speelgoed verloten in samenwerking met Vtech onze favoriete speelgoedmerk. Lezen jullie mee?

 

b

 

Wat wordt er verloot?

1x een little love pop in de variant Kat van Vtech

Birthday giveaway

Hoe maak je kans?

 • Volg ons op Instagram*
 • Reageer op dit commentformulier dat je meedoet een mailtje sturen o.v.v. winactie vtech naar beautyandbooksmagazine@gmail.com mag ook .

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

Extra lootje voor degene die of ons tagt in hun story (openbaar) of je vrienden uitnodigt hier op dit blog om ons te volgen via de e-mail/Instagram/Facebook!

 

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild.

Deze winactie loopt tot en met 3 maart 2020. 

Heel veel succes iedereen.

 

Graag willen we Vtech hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van hun prachtige speelgoed knuffel voor deze giveaway!
# Er zit een spamfilter op deze blog niet alle reacties zullen meteen zichtbaar zijn. Wij doen ons uiterste best om dagelijks te ontspammen, dit is helaas niet altijd mogelijk.

 

Samenwerking lees disclaimer.

 

 

49 thoughts on “(Closed) Mega birthday giveaway part 10 Little Love pop van Vtech

  • Heel leuk voor mijn dochtertje, helemaal omdat ik over twee dagen ben uitgerekend en ze dan een heel leuk speeltje heeft omdat het wel iets zal tegenvallen dat ze nog net zoveel meer de baby kan doen.

 1. Wat zien deze er super leuk uit het zijn echte gave mooie knuffelpoppen van Vtech. Ik doe er super graag voor mee om mijn kleinkind ermee te kunnen verrassen.

 2. Jaa wij doen mee! Mijn dochter wordt op koningsdag 2 jaar, ze begint poppen langzaam iets leuker te vinden. Dit zou alvast een leuk verjaardagscadeau zijn. Ik volg je via instagram, nu maar duimen. Ze is dol op knopjes en geluidjes, deze pop zou erg goed in de smaak vallen.

 3. Mijn dochter was echt dol op haar Vtech pop. Inmiddels is ze de poppenleeftijd al een beetje voorbij, maar ons nichtje van 1,5 heeft haar rol als poppenmama overgenomen. Ze is mijn petekindje dus ik zou haar heel graag verrassen met dit leuke cadeautje.

 4. Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje van 1 jaar!
  Ze wordt grote zus over 2,5e maand dus dan moet mama even haar aandacht verdelen.
  Ondertussen kan ze dan lekker knuffelen met de vtech kat.

 5. Onze poppenmoeder zou echt deze zo #GEWELDIG gaaf vinden! Ze is nu 2.5 en heeft sinds een jaar hoorapparaatjes! Haar 1e liedje was poesje mauw! 2 in 1 een baby en een poes dat is 2 keer pret l. Fingers crossed. Het blijft een leuk feestje op jullie blog ???

 6. Heeeeek graag voor mijn dochter van 1,5! Ze zou het helemaal geweldig vinden! Misschien slaapt ze wel door samen met de Vtech pop!????♥️

 7. Ahw wat leuk zou super zijn voor ons dochtertje van 2 ze houdt er echt van om met poppen te spelen dus dit zou te gek zijn ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.