Top 4 tips voor leuke steden uitstapjes

Ik ben gek op reizen. Ik heb laatst nog een artikel over uitstapjes geschreven over wat te doen in Turkije. Ik ben op huwelijksreis naar Turkije geweest. Binnenkort komt er een artikel online hierover. Maar vandaag ga ik een top 4 van mijn reisbestemmingen weergeven. Lezen jullie mee??

#1 Dubai

Dit staat al jaren lang op mijn reis wish list. Ik ga hier echt voor het einde van het jaar heen. Ik heb drie dingen daar die ik sowieso wil zien Burj Khalifa, jetskitour van 30 minuten, Dubai per luchtballon inclusief culinair ontbijt en demonstratie met valken, 4×4 Deluxe Desert Safari Dubai met kameelrijden. Ik moet echt al deze dingen gedaan hebben. Ik ga echt drie weken vakantie boeken.

#2 New York

Hoog op mijn lijst staat New York. Ik ben nog nooit naar Amerika geweest. Hier wil ik graag in september heen. Ik houd niet zo van veel te veel drukte en op vakantie gaan tijdens de vakantieperiodes. Ik ben gek op markten ik zou dus sowieso de Chelsea markt bezoeken, Nachtcruise: Rondom Manhattan en het Vrijheidsbeeld, Whitney Museum of American Art, Bronx Zoo Total Experience.

#3 Rome

Rome staat ook al heel lang hoog op mijn travellist. Wandeling met kleine groep langs crypten en Romeinse catacomben. Als je niet bang bent moet je deze route zeker doen. Je maakt kennis met geraamtes, botten en allerlei andere enge dingen. Collosseum, past en tiramisu workshop volgen. Oke ik ben gek op eten. Pasta en tiramisu zijn super lekker. Ook wil ik graag capri eiland bezoeken.

Tips om te reizen

 • Boek een ticket met groepsreizen een goede voorbeeld is de site Hellotickets hier kun je heel veel inspiratie opdoen voor groepsuitjes en wat er te doen valt per stad.
 • Boek meerdere dagen ga niet te kort dat is vaak te kort om een heel stad te zien.
 • Neem altijd kleine verpakkingen van shampoos, conditioners mee anders moet je het weggooien aan het einde als je terugkomt de ervaring leert dat je op reis veel gaat kopen.
 • Neem niet al teveel spullen mee, draag flexibele en luchtige kleding als je in de zomer op vakantie gaat.
 • Boek een all inclusive reis
 • Of boek een gids ga in bepaalde landen niet op eigen houtje op reis sommige landen zijn daar niet geschikt voor.
 • Zorg ervoor dat je genoeg data op je telefoon hebt in nood kun je internet aanzetten met rooming in het buitenland
 • Neem een verbanddoos mee je kunt niet gaan zoeken naar verband en andere dingen als je gevallen bent of een andere mankement hebt

Welke land of stad staat hoog op je travellist??

 

5 thoughts on “Top 4 tips voor leuke steden uitstapjes

 1. Oh, ik ben ook nog nooit in Amerika geweest. Lijkt me echt een hele gave ervaring!

  Heb niet specifiek iets op mijn lijstje staan eigenlijk. Australië lijkt me ook erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.