TS Health experience Centre influencerdag

Met een klein groepje bloggers Contentbyhenna, Mieksmind, Pinkpress en anderen hebben we op de Veluwe echt een leuke bloggersevent  op 20 oktober gehad. Het event vond plaats op een nieuwe en exclusieve locatie TS Health experience in Gardener. Het event vond plaats in een luxe villa. Lezen jullie mee wat we daar allemaal gedaan hadden?

Het programma zag er als volgt uit:

09:30 experience ontvangst

10:00 presentatie

10:45 Thema I Detox

12:15 Thema II healthy aging

13:45 Lunch

14:45 Thema III stress

16:15 High tea

17:00 Afsluiting

 

Detoxen, yoga en wellness:

Helemaal uit Vlaanderen kwamen we deze experience even echt beleven.

Detoxen heb ik bijna nooit meer gedaan in mijn leven. Ik doe alles oppervlakkig en haastig. Het doel van deze event was toch echt om te leren relaxen. Het was echt een beleving. In een luxe villa namen we plaats. Alles was super mooi. De experience was echt op de dag zelf geopend. Wij kregen een exclusieve inkijkje. De villa was super mooi en super luxe. Buiten had je zelfs een schommel. Natuurlijk konden we het niet laten om lekker te gaan schommelen hier.

De villa is omringt door veel groen. We kregen eerst een korte presentatie. Vervolgens kregen we door orthomorculaire coach Marlien van Wensen een les over gezonde medicatie en eten. Er werd echt ingegaan op onze voorouders hoe zij aten en hoe zij leefden. Het was duidelijk dat zij gezonder leefden. Na de presentatie werden we in groepjes van drie of 4 verdeeld en werd het voor ons tijd om yoga te doen. Heb nog nooit yoga gedaan in mijn leven. Een super informatieve sessies waren het. Ik vond het echt een hele fijne beleving. Nu heb ik alle soorten sporten gedaan in mijn leven. Ik heb mijn leven lang vechtsporten beoefend of balsporten. Yoga daar kwam het nooit van. De instructeur was echt super goed. Tijdens het event ontmoette we Mieke, van Miekesmind. Super leuk. Met zijn drieën genoten we volop van de yogasessie. Voor Sherry was het een eerste keer.

@sherrymasters1

#bloggersevent #gardener #veluwe #event #yoga #gym #welness #tshealthproducts

♬ One More Time – Armin van Buuren

Detoxen:

Na yoga werd het tijd voor detoxen.  We kregen een luxe voetenbad sessie. We mochten een heerlijke esoterische olie uitkiezen en in onze voetenbad doen. Toen werd het tijd om lekker je voeten schoon te laten scrubben door deze voetenbad. Heerlijk dat had ik al een tijdje niet meer gedaan. We namen plaats op twee poefs. Wauw het was echt heerlijk.

Daarna gingen we naar virtual reality. We kregen een virtual reality bril op. Dit heb ik ook nog nooit eerder ervaren. Door deze bril zag je allemaal natuurelementen, zon, zee strand, vakantie. Wat was het zo mooi. Heerlijk rustgevend ook. Echt stressvrij.  Je koos zelf welke element je wilde. Het was echt rustgevend. Wat een fijne ervaring. Na deze sessie kregen we korte privé advies van orthomoculaire coach. Je kon gezondheidsvragen stellen. Dat hebben we gedaan. Ik kamp al jaren met slaapproblemen en heb goede advies gehad. Binnenkort uitproberen. Ik houd jullie op de hoogte.

 

@sherrymasters1

We had a blast last week in #Holland at Health experience centre. Thank you for having is. It was zich a nice event! We loved it very much. . . . #yoga #massage #life #food #gym #welness #events #journalist #yogamindfullness #health #food #foodblogger #foodies #gymfreak #villa #mansion #elite #classy #besteevents #dutchblogger

♬ Ma Baker – Boney M.

Lunch en wandeling:

Daarna werd het tijd om te eten. Wat een heerlijke gezonde lunch kregen we. Broodjes, soep, gezonde zoetigheden.

Broodjes zalm, broodje geitenkaas, hummus, groentesoep, vegan-en glutenvrije cake, salade.

Heerlijk hoor. Het was echt super gezonde en super heerlijke lunch.

Na het eten gingen we wandelen. We hebben ook een uur gewandeld in de buurt. We zagen ook herten. Wat was het super informatief. We hadden ook geleerd hoe je kon zien waar de zon op kwam. Dat is te zien aan een boom. De donkere kant laat zien waar hij opkomt, dus als je een keer verdwaald bent volg de route van de boom waar hij donker is en bekleed. Zo raak je nooit verdwaald. Na een lange tijd waren we omringd door het groen. In Amsterdam is er weinig groen. Hier besefte je weer hoe gezond het is om in het groen te leven en of te werken.

Massage, yogasessie en anti-aging:

Na de wandeling kregen we een massage. Lekker nek en schouders los maken. Dat hadden we zeker nodig. Vervolgens werd het weer tijd voor yoga. Na yoga kregen we een anti aging training. De anti aging trainging dit gebeurt met een oude steen uit de oudheid der mensen. Die wrijf je in technieken over je gezicht en andere plekken heen. Vaak naar boven toe. Je pompt hiermee ook oedeem je gezicht uit. Stress gaat ook weg. Heerlijk vonden we het.

@sherrymasters1

#wellness #wellnesstips #gardener #veluwe #event #stones

♬ Dernière danse – Indila

High tea:

Om 16.15 werd het tijd voor high tea. Onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes hebben we de dag lekker afgesloten.

Gezonde hapjes

Toen hebben we nog een drankje gedaan met Carla.

@sherrymasters1

#wellness #drinks #healthy #tshealthproducts #veluwe #green #nature

♬ Cheers (Drink To That) – Countdown Singers

 

Wat was een het een top event. Wij hebben erg genoten. Aan het einde kregen we ook nog eens een goedgevulde goodiebag. Deze goodiebag gaan we binnenkort unboxen. Houdt onze instagrampagina of Tiktok goed in de gaten. Deze dag was super. We bedanken Carla hartelijk van BienPR voor deze fijne uitnodiging. We zouden graag nog een keer zo een luxe wellness dag willen beleven. Het is het helemaal waard. Leg je zelf in de watten neer.

Over het bedrijf:

De doelstelling van TS health is het distribueren van producten van producent naar consument. Circa 35 verschillende merken distribueren Zo werken zij met producenten uit zowel binnen- als buitenland en sommige producten produceert TS Health Products zelf. Sinds 2016 beschikken zij namelijk over een ‘nat lab’ waar onder andere onze tincturen worden gemaakt. Ook heeft TS Health Products een vitamineruimte waar verschillende vitamines en andere capsules en/of tabletten worden afgevuld. Het is echt een familiebedrijf. De oprichters  Samantha Smits en Stephan Smits waren ook aanwezig bij de presentatie.

@sherrymasters1

#wellness #tshealthproducts #gardener #veluwe #stressfree #skincare #event #journalists #wellnesstips #healthy

♬ Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Locatie:

Oude Barnevelderweg 10

3886 PT Garderen

9 thoughts on “TS Health experience Centre influencerdag

  1. Wat leuk dat je bij dit event aanwezig mocht zijn. Alleen die locatie geeft je al een gevoel van rust en dat wordt alleen maar versterkt door het leuke programma dat ze in elkaar hebben gezet.

  2. Wat een geweldig event! Toevallig zal ik het bij Rory ook voorbij komen. Ik had er graag bij willen zijn want wat een geweldig initiatief! Een mooie aanvulling op het huidige aanbod in Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.