Review: wasproducten en keukenreiniger van Pinkavenue.com

Een tijdje terug zagen jullie make-up reviews van Pinavenue. Wisten jullie dat ze naast make-up ook wasmiddelen en wasverzachter in haar collectie hebben? Vandaag gaan we deze wasmiddelen en wasverzachter reviewen. Lezen jullie mee???

De producten die we gaan reviewen zijn:

  • Zielko fabrik softener floral scent 99 procent natural
  • Zielko laundry liquid for color fabrics passion fruit 98.8 procent natural
  • Kitchen cleaner mango peach scent 99.8 procent natural

 

Wassen:

Toen ik nog thuis woonde waste ik mijn kleding bijna dagelijks, we woonden met zijn velen. De was voor 9 mensen moest gedaan worden. Je kunt je voorstellen dat dat vermoeiend is. Nu we met zijn tweeën wonen hebben we minder was 2x per week maximaal. Ook al draag ik bijna dagelijks nieuwe kleding tja alsnog raakt de wasmand pas aan het einde van de week vol, maar je kunt als je alles sorteert op kleur meestal als nog niet alle kleding wassen want het is vaak toch te weinig. Of je moet een rondje willen doen met weinig was. Dat doe ik af en toe. Waar ik verslaafd aan ben is dat kleding lekker ruikt. Ik moet dat gewoon echt hebben. Ik probeer dan ook wasverzachters en wasmiddelen met een geurtje of parfums te nemen. Liever wel zo natuurlijk mogelijk. Dat is precies wat het merk Zielko biedt. Ze hebben natuurlijke producten.

 

Zielo laundry liquid for color fabrics passion fruit 98.8 procent natural:

Een natuurlijke liquid wasmiddel is echt super handig. Een liquid dus waterige vloeistof is beter om je kleding mee te wassen, dit vertellen de wasexperts. Een poeder is schuimig en vaak niet zo goed dit zou kunnen blijven hangen in de was. Een liquid maakt je kleding beter en grondiger schoon. Deze wasmiddel is echt natuurlijk. Slechts 1.2 procent loopt deze middel achter. Je merkte er niets van. Het was super handig. De kleding was echt goed schoon en het rook ook erg lekker. Ik ben wel verslaafd aan liquid wasmiddel. Dat vind ik altijd prettiger om te gebruiken. Ik was ook vaak T-shirts ik sport wel vaak de laatste tijd dan moet je wel dagelijks van een T-shirt verwisselen. Ik vind dat fijner. Een sportlucht uit je kleding krijgen is soms moeilijk. Met een goede wasmiddel gaat het zeker makkelijk eruit, zoals met deze liquid wasmiddel van Zielko. Het belooft ook geen vlekken te voorzaken op je kleding. Ik heb het wel eens met sommige wasmiddelen meegemaakt. Mijn favoriete blouse was echt helaas beschadigd. Met dit wasmiddel is dat echt niet zo. Het maakt zijn belofte waar

Zielko fabrik softener floral scent 99 procent natural:

Een was verzachter is om de kleding lekker te laten ruiken na het wassen. Deze wasverzachter voert echt deze taak uit. Na gebruik van de laundry liquid heb ik ook deze wasverzachter gebruikt. Wat roken de kleren lekker zeg. Een heerlijke bloemige geur dringt door je neus. Het blijft ook echt lekker lang hangen. Zo een naturel wasverzachter is echt een goed idee. Wij waren er erg blij mee. Ook de man des huizes vond het lekker ruiken.

Kitchen cleaner mango peach scent 99.8 procent natural:

De keuken bij ons thuis is super schoon. Deze wordt dagelijks schoon gemaakt. Soms wel twee keer per dag. Een glimmende keuken is echt onze motto in huis. Om een glimmende keuken te krijgen moet je zeker wel een goed keukenreiniger hebben. We gebruiken standaard dusty of glassex. De kitchen cleaner van Zielko bewijst zeker ook dat hij aan het rijtje toegevoegd kan worden met goede keukenreinigers. Hij ruikt heerlijk en maakt lekker goed schoon. Dat is precies wat we in onze keuken zoeken.

Conclusie:

Alle producten van Zielko zijn geweldig. We zijn er super blij mee en raden deze producten zeker aan aan iedereen.

Verkrijgbaar bij Pinavenue.

#samenwerking  

2 thoughts on “Review: wasproducten en keukenreiniger van Pinkavenue.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.