Gesloten Megabirthday giveaway part 16ꓽ Alka basische unisex deo 2x  

Beste lezers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Winactie deel 16 vandaag online. We mogen van 2x Alka basische unisex en vegan deo. Lees snel verder hoe jullie kans maken.

Over het product

De deo is voor mannen en vrouwen. Hij is alminiumvrij, natuurlijk, vegan, berzorgend, voedend, verzorgend en geschikt voor alle huidtypen.

 

Welke producten worden verloot?

  • 2x Alka basissche deo hier meer over de deo’s

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adres  ovv winactie deo naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

Optioneel

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie Bien PR volgt op Instagram krijgt nog een extra lootje

-Reglement

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book of een product hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers of andere organisaties om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 30 april 2023.

heel veel succes iedereen 

Graag willen we Bien PR hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze producten

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze maand. Er komen er nog wat aan. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Er komen nog meer winacties aan. Omdat de maand februari korter was hebben we de winacties moeten verdelen daarom komen er ook in maart winacties. 

 

24 thoughts on “Gesloten Megabirthday giveaway part 16ꓽ Alka basische unisex deo 2x  

  1. Dat is heerlijk, kunnen we daar niet meer over kibbelen. Zo van welke is van mij of van jou. Heerlijk allebei een lekker geurtje. Ik loot graag mee.

  2. Een natuurlijke, basische deodorant, dat zou ik graag proberen. Als het me goed bevalt, waarom zou ik dan nog ‘troep’ gebruiken?!

  3. unisex en vegan deo.. handig voor degenen die het met de geslachtsaanduiding tegenwoordig moeilijk hebben qua keuze….
    – man.. vrouw.. wil ik niet zeggen..
    Voor mij is deo.. deo. Ben benieuwd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.