Review: Coach dreams sunset

Vanaf oktober ligt de Coach dream sunset geurtje in de winkels. Vandaag gaan we hem reviewen. Lezen jullie mee??

Verpakking:

Dit is echt een super mooie verpakking. Zulke verpakkingen zie je niet vaak. Het is roze met glitterverpakking met een gouden opdruk. Alleen al als je de verpakking ziet ben je al stapelverliefd.

Je leven zit vol glitter en glamour moest Coach hebben gedacht tijdens het ontwerpen van deze geur. Dit is wel een van de beste geurverpakkingen die we ooit hebben gezien. Een staande ovatie voor deze prachtige wauw verpakking.

Flacon:

Ook de flacon is super mooi. De spraycap bevat een gouden roos en daaronder een witte leren ring. Hiermee symboliseert zij haar ledervakmanschap.

In het midden zien we een witte balk met een gouden paard die haar iconische paard en wagen weergeeft. De flacon is oranje en goud. Wauw ook onze complimenten voor de flacon.

Super mooi, kleurrijk  is het vormgegeven. Het gouden spraycap is echt een superidee. Veel vrouwen houden van goud.

Er is goed rekening gehouden met de wensen van de vrouwen. De flacon straalt ook de zonsopgang uit.  Als je deze flacon in je handen hebt dan voel je echt goed. Het is zo mooi dat je er maar naar blijft staren.

Ook een heel goed idee dat de spraycap een gouden roos bevat. Wauw gewoon.

Topnoten:

Perensorbet en bergamot.

Hart:

Jamijn en magnolia

Basis:

Tonkaboon en vanille.

Over het geurtje:

Wie houdt van de All American dream kan het nieuwste geurtje van Coach New York sunset zeker niet missen. Het is een aromatische geurtje. Super leuk voor ons natuurlijk. Wij zijn hier helemaal weg van. Aromatische geuren spreken ons echt aan. Je maakt een geweldige roadtrip met deze geur.

 

Meesterwerk:

Coach staat bekend om haar kwalitatieve geuren en de prachtige verpakkingen. Ze zijn net anders dan andere geuren (positief). Niet veel vrouwengeuren stellen goede flacons als geuren samen. Coach wel. Koop je een coach geur dan verwacht je echt een kwalitatieve en een heerlijke geur. Eigenlijk krijg je een meesterwerk geleverd.

Vanille, tonkaboon, jasmijn magnolia, persensorbet en bergamot zijn echt de perfecte ingrediënten voor een perfecte geur.

Er is goed nagedacht over de samenstelling van deze geur. De geur ruikt echt heerlijk. Als je de geur opspuit ruik je een kruidige geur langzamerhand zakt het af en ruik je vanille en soft bloemen.  Daarna ruik je bloemige ondertoon. De geur is lekker zoet. Wij zijn meestal geen fan van zoete geuren maar deze zoete geur heeft wel onze hart gestolen. Zo lekker ruikt het. Dit is precies een geur dat je alledaags kunt gebruiken en echt past bij iedere gelegenheid. Het ruikt ook naar mango, citroen als we het op onze huid spoten. Natuurlijk hangt het van de zuurgraad van je huid af hoe het uiteindelijk ruikt.

Longlasting:

Op de kleding rook het soft  vanille en bloemig. Het een heerlijke geur dat wel urenlang blijft hangen. Het is een eau de parfum het blijft sowieso wel 4 a 5 uur hangen, langer dan een eau de toilette.  Zodra je het opspuit raak je verslaafd aan deze geur. Helemaal verliefd werden we op het geurtje. Wat is het toch heerlijk. Zowel de verpakking als de geur zijn prachtig en heerlijk.

Vrouwelijk:

Het geurtje is echt vrouwelijk. We moeten zeggen dat we vaker fan zijn van mannengeuren dan vrouwengeuren. Maar dit geurtje heeft echt ons hart gestolen. Eindelijk een vrouwengeur dat we super lekker vinden. Meestal zijn bloemige geuren heel zoet en verdwijnen binnen no-time als je het opspuit. Dat vinden we minder. Deze niet. Hij blijft lang hangen ook al is het een bloemige en zoete geur. Super leuk bedacht een glitter en glamour verpakking een luxe flacon. Wauw wat een heerlijke vrouwengeur. Een luxe geur dat lang blijft hangen. Een geur waar waarschijnlijk iedere vrouw dol op zal worden. Deze geur heeft ons verliefd gemaakt. Binnenkort zullen jullie ook de vonken voelen. Het luxe geurtje is alleen verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en is zeker een aanrader voor iedereen.

Vanaf oktober verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën.

 

#samenwerking

11 thoughts on “Review: Coach dreams sunset

  1. Hey, hou eens op! Hahahaha! Ik ga die van JPG ook al vragen voor m’n verjaardag volgende maand en moet ik deze nou ook op gaan schrijven? 😁 STAWWWWP! 😂😂😂
    Thanks babe! Deze staat nu ook op m’n wishlist!

  2. Klinkt goed! Zeker het longlasting effect. Ik ben zelf wel iets meer van de zwaardere geuren. Op de een of andere manier past dat beter bij mij. Ik houd er in ieder geval veel van. Ik ben wel benieuwd naar de prijs van deze geur. Natuurlijk kan ik vriend Google even raadplegen, maar ik vind het fijn om dat meteen mee te krijgen / te lezen.

  3. Wat jammer nou dat er niet zoiets als geuren overdragen via de PC bestaat. Want ik ruik hem al bijna maar nog niet helemaal…. Ik wil hem graag eens in het echt testen maar moet nog even wachten. Ik ben heel benieuwd nu hoor!
    Alleen het flesje is al een kunstwerkje op zich. Nu het luchtje nog…

  4. Een geurtje dat lang blijft hangen heeft altijd mijn voorkeur. Als het maar wel subtiel is en niet de hele kantoorafdeling op mijn werk hoeft mee te genieten 😉

  5. Dat klinkt als een lekker parfum. Ik ga ‘m zeker een keer uitproberen als ik in een parfumerie ben. Ik wil toch altijd zelf even testen hoe het op mijn huid reageert. Thanx voor de review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.