Review: mondkapjes van de mondkap drogist

Mondkapjes zijn verplicht in het openbaar vervoer vanaf 1 juni anders kun je boetes verwachten. Helaas zijn mondkapjes bijna overal uitverkocht. Nu heeft Mondkap Drogist zeker hier een oplossing voor. Zij hebben echt een super grote voorraad in hun assortiment. Vandaag gaan we 2 soorten mondkapjes reviewen. Lees snel verder..

Over Mondkap drogist

Heeft een super groot assortiment aan kwalitatieve mondkapjes. Levert dit aan ziekenhuizen en diverse andere instellingen. Ook natuurlijk aan de consumenten. Binnenkort hebben ze ook desinfecterende gels en handschoenen (latex en nitril, beide poedervrij) te koop. Hebben onlangs 1000 mondkapjes gedoneerd via Wendy van Dijk via Hart in Actie aan een zorginstelling. Bekijk hier het filmpje:

 

Mondkapjes schaarste

Daar waar ik eerst op diverse sites op het internet veel mondkapjes had gekocht en deze op raakten had ik een groot probleem. Ze waren daarna uitverkocht. Super vervelend. Ze waren nergens meer leverbaar. Toevallig kwam ik een winkel en postkantoor binnen daar lagen er nog maar 3. Helaas waren ze van slechte kwaliteit plus het materiaal waarmee ze gemaakt waren was niet stevig. Dan koop ik het niet. Plus het was te duur voor zo een mindere kwaliteit dan koop ik het zeker niet. Hetzelfde geldt voor andere winkels. Het is bijna overal uitverkocht online. Gelukkig heeft De Mondkap Drogist genoeg voorraad en hebben ze een snelle levertijd. 

unnamed (2)

De mondkapjes

Wij kregen 100 mondkapjes om te reviewen. Dit zijn super veilige mondkapjes. Hypoallergeen, -woven materiaal, vrij van natuur-rubberlatex. Geïntegreerd filtermedium waarmee het product een hoge antibacteriële filterwerking biedt. De drager kan zo normaal blijven ademen. Ik heb wel mondkapjes gehad waarin super moeilijk werd om te ademen uiteindelijk heb ik die weggegooid. Deze mondkapjes van Mondkap Drogist waren erg goed. Luchtig, je kon super makkelijk ademhalen. Ik kon super veilig de straat op. Ik kon veilig boodschappen doen. De meeste tijd besteed ik aan boodschappen doen. Ik ben niet zo een fan van online boodschappen doen je ziet de producten dan niet. In levensmiddelenwinkels verspreiden bacteriën sneller ook merk ik dat mensen tijdens het doen van boodschappen te dichtbij komen. Het kan natuurlijk overal gebeuren. Ook in zorginstellingen en zorgcentra kun je gemakkelijk geïnfecteerd raken. 

k

Wegwerpmondkapjes

Dit zijn wegwerkmondkapjes. Heb er super veel baat bij gehad. Ik zou ze ook aan iedereen aanbevelen om deze te gaan kopen. Als je berekent hoeveel een mondkapje kost zonder verzendkosten kom je uit op 99 cent. Ik geloof dan dat je ze nergens goedkoper kan vinden. De gemiddelde mondkapjes zijn al zeker tussen de 1,80 en 3,99. Dit is kwalitatief en betaalbaar. Het beste is om wegwerpmondkapjes te gebruiken dit is veiliger en beter dan een stoffen mondkapje. Door het mondkapje kon ik vrij ademen. Alles was perfect. De elastieken rekten makkelijk mee, waardoor ik het gemakkelijk over mijn oren kon schuiven. Heel handig voor brillendragers. Ik draag al vanaf mijn jeugd een bril en alles wat je eromheen plaatste zorgt voor irritaties. Sommige mondkapjes die ik had zaten super vervelend rondom mijn oren en daarbij kreeg ik stoom op mijn bril tijdens het ademen. Gelukkig had ik het bij deze niet. Geen gestoom om mijn bril, lekker kwalitatieve mondkapjes. Super fijn materiaal ook. 

Beste mondkapjes

We kregen ook 2 andere mondkapjes die ze in de zorg gebruiken een FFP2 masker. De beste mondkapjes zijn de kapjes die ze in de zorg gebruiken met een klepje eromheen, deze KN95 (Beschermingsklasse: FFP 2) masker dus.

Het beschermd je bijna 100% tegen virussen. Deze mondkapjes zijn daar typisch een voorbeeld van. Ze waren super goed. Je kunt hier ondanks dat ze ietsjes dikker zijn dan de hierboven genoemde mondkapjes vrij ademen. Je bent hier beter door beschermd.

kn95-ffp2-e1587201270226

Deze kun je vaker gebruiken enkele dagen achter elkaar. Maar als je echt beschermd wil blijven gooi ze dan aan het einde van de dag weg. Over deze mondkapjes waren we ook super tevreden. 

unnamed

Een masker met een klepje eromheen

unnamed (5)

Resultaat

Ik voelde me wel Michael Jackson met de mondkapjes maar ik voelde me super veilig. De mondkapjes waren super goed. We zijn absoluut tevreden. Ik ben toch zeker van mening dat dit wel de beste en kwalitatiefste mondkapjes zijn die ik tot nu toe gebruikt hebt. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Het laagste aantal kapjes dat je kunt kopen zijn 20 stuks voor slechts 19.99 (exclusief verzendkosten). Je hebt ook 50 mondkapjes. Het is zeker mogelijk om meer te verkrijgen als je een mail stuurt naar info(@)mondkapje-kopen.com kun je je verzoek indienen.  Wauw hartelijk dank voor deze geweldige eer MondKap Drogist om deze geweldige mondkapjes te testen. Wij zijn super tevreden met deze geweldige mondkapjes. 

aaaa

Verkrijgbaar bij Mondkap Drogist

Dragen jullie mondkapjes? Gaan jullie ook mondkapjes kopen???

#samenwerking

17 gedachten over “Review: mondkapjes van de mondkap drogist

  1. Ik droeg mondkapjes. Alleen zijn die van mij op. Goed dat ik je recensie over deze maskers zie. Van de week effe bestellen ?

  2. Is het vanaf volgende maand verplicht? Volgens mij heb ik onder een steen geleefd. Ik ga dan maar zeker gauw deze mondkapjes bestellen.

  3. De mondkapjes lijken me echt goed.
    Heel goed om te lezen dat zij ze ook verkopen.
    Ik wil ook zo een doosje.
    xx

  4. Ik vind het wel grappig om te zien dat zoveel webshops ineens mondkapjes gaan verkopen enzovoort. Omdat ik binnenkort met het OV moet reizen ga ik wel naar mondkapjes kijken, vooral deze lijken me geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.