Harper Collins Karin Slaughter event + winactie (closed)

Op 9 juni verschijnt bij Harper Collins Holland het nieuwste boek van Karin Slaughter uit Verzwegen. Dit is de 10de boek in de spannende Will Trent-serie en tevens het 20ste boek van Karin als auteur. Er vindt een heel cool exclusieve online event plaats om de verschijning van dit boek te vieren. Ook mogen we aan een van jullie het nieuwste boek verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt op het boek en hoe je het event kunt bijwonen….

 Live zoom events

Om Karin in het zonnetje te zetten werd een weekje Nederland ingepland met een event, helaas had het coronavirus roet in het eten gegooid en komt Harper Collins Holland met nog iets moois: organisatie van Live Zoom events met Karin Slaughter. Deze events zijn georganiseerd met grote boekhandelaren in Nederland.  Fans, jullie dus kunnen een (gesigneerd) exemplaar van haar nieuwe boek kopen en krijgen daar een exclusieve digitale uitnodiging bij voor een Zoom evenement. Deze uitnodiging is voor 1 persoon en slechts op 1 apparaat te gebruiken. Tijdens het evenement kan de lezer, samen met ruim 400 andere lezers, een live evenement bijwonen met Karin Slaughter. Karin zal tijdens dit evenement in gesprek gaan met een presentator en vertellen over haar nieuwe boek en haar jubileum. Een erg bijzonder en exclusief evenement dus.

Uitnodiging:

Wij hebben ook een toffe uitnodiging gehad. Wij kijken er al naar uit om Karin te ontmoeten op zo een toffe live zoom event. Hopelijk zien we jullie daar ook.

Winactie:

Om de organisatie van deze live event te vieren mogen we 1 exemplaar van Verzwegen verloten van Uitgeverij Harper Collins.

Hoe maak je kans?

-Volg ons op Instagram*

-Reageer op dit commentformulier dat je meedoet (dm Instagram of stuur anders e-mail beautyandbooksmagazine(@) o.v.v. winactie Karin )

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook, Bloglovin of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

-Extra lootje voor degene die of ons tagt in hun story (openbaar) of je vrienden uitnodigt hier op dit blog om ons te volgen via de e-mail/Instagram/Facebook!

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Reageren binnen 3 dagen anders wordt een nieuwe winnaar gekozen.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen ( tenzij de winnaar geen bezwaar heeft). De winnaar wordt gemaild of via Instagram (social media gecontacteerd).

Deze winactie loopt tot en met 10 juni 2020.

 

Heel veel succes iedereen.

 

# Er zit een spamfilter op deze blog niet alle reacties zullen meteen zichtbaar zijn. Wij doen ons uiterste best om dagelijks te ontspammen, dit is helaas niet altijd mogelijk.

https://instagram.com/beautyandbooksmagazinebysherry 

55 thoughts on “Harper Collins Karin Slaughter event + winactie (closed)

  • Wow wat gaaf. Ben fan van haar spannende boeken en deze staat op mijn verlanglijstje. Maak er heel graag kans op

 1. Wat een leuke winactie, ik waag ook graag een kansje voor dit spannende boek. Ik volg je via Instagram (Truusje26).

 2. Karin Slaughter, altijd goed, volgens mij heb ik tot nu toe al haar boeken wel gelezen. Ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek en hoop dat ik via beauty & books hier de kans voor krijg.

 3. Ik doe heel graag mee. Haar boeken zijn geweldig en twintig al weer. wow, waar haalt ze haar inspiratie toch vandaan

 4. Karin Slaughter is een van mijn favoriete auteurs. Bijna al haar 20 boeken staan hier in de kast achter mij. Ik maak het graag compleet, dus ik doe mee!

 5. Heel veel zin om op de bank te ploffen met zo’n goed boek! Zeker na een heftige dag werken op de kinder Intensive care. Duimen!

 6. Ook ik doe graag mee. Ik volgde je al op fb en instagram en nu heb ik me ook op “de nieuwsbrief” geabonneerd, zo kan ik écht niets meer van je missen.

 7. Oh wat gaaf weer, ik loot dolgraag mee. Wat een prima kans om haar
  laatste boek te kunnen winnen ???❤️

 8. Heel graag doe ik mee voor dit prachtige boek van Karin Slaughter, om de thuisblijf tijd door te komen.
  Ik heb alleen om privéredenen geen facebook en instagram, volg wel op bloglovin.
  Heel graag waag ik een kansje.

 9. Ik loot graag mee. (Heb geen instagram, maar ik hoop dat ik toch mijn kans mag wagen) Ben fan van deze page?

 10. Ik ben nu nog bezig met het boek Genesis van haar. Echt bloedstollend spannend. Vandaag lees ik mijn boek uit, dus het wordt tijd voor een nieuwe.

 11. Wat een super leuke actie! Ik doe heel graag mee voor dit mooie boek! Al een tijd geleden dat ik buiten met een boek heb kunnen genieten! Zou geweldig zijn om wat te ontspannen met zo een mooi nieuw boek!

 12. Leuke tips hier op beautyandbooksmagazine. De blog en heldere recensies zijn zeer inspirerend. Ben ontzettend benieuwd naar het nieuwe boek van Karin Slaughter, doe dan ook heeeel graag mee. Echt super, bedankt voor deze kans! Volg deze toffe blog met veel plezier via Facebook en Bloglovin’ ♥

 13. .. mail verstuurd, ook al is niet helemaal duidelijk waar mail heen moet.. Op Insta hartje ingekleurd.. en op FB -ook al was artikel moeilijk te vinden- gedeeld.. Je moet er wel wat voor doen.. maar voor een spannend boek.. Tsja.. GRAAG gedaan. Nu nog ff winnen.. Ben benieuwd

 14. Wow, wat een superspannend boek weer van Karen! Maak er graag een kansje op, hoe klein ook. Ik volg al via Bloglovin en de nieuwsbrief.

  Warme groet, Winie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.