Review: Organic shop biologische producten

Natuurlijke producten zijn helemaal hip. Wij begrijpen natuurlijk wel waarom dit zo is. Ten eerst is het beter voor je haar/huid en ten tweede goed voor je ziel. Van het merk Organic shop ontvingen we wat leuke producten uit hun collectie. Deze producten gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

product

 

De producten die we gaan reviewen zijn:

 • Organic Shop Shampoo Coconut & Shea shampoo
 • Organic Shop Shampoo Coconut & Shea conditioner
 • Organic Shop Kenyan Mango Body Scrub
 • Organic ShopJapanese Camelia Body Cream

 

producten

 

Organic Shop Shampoo Coconut & Shea shampoo & conditioner:

Kokosnoot is helemaal hip. Met dit weer heb je echt hydratatie nodig. Dat is nu echt precies wat deze shampoo biedt. Het ruikt heerlijk en zorgt voor glanzend haar. Ik verf al jaren mijn haren, hierdoor worden ze helaas hard en zijn ze beschadigd. Deze shampoo maakte mijn haren zacht en de kleur werd hier levendig door. Ook was het minder klitterig. Deze shampoo bevat glycerine en biologische extracten van groene thee en Arabisch koffiezaad. Het haar wordt door beide producten intensief gevoed van de aanzet tot aan de puntjes en voelt zijdezacht, veerkrachtig en soepel aan. De ingrediënten groene thee en Arabische koffiezaad heb ik nog nooit eerder in een shampoo gezien. Mijn haren straalden weer helemaal. Wauw wat een geweldige shampoo.

 

IMG-4086

Conditioner:

Een conditioner gebruik je vanaf je haaraanzet het liefst van achter je oren tot en met de punten. Dus niet op je hoofdhuid. Een conditioner is er om je haar te verzorgen en een shampoo om je haren te reinigen. Deze conditioner van Organic shop was helemaal geweldig. Het bevatte dezelfde ingrediënten als de shampoo. Mijn haren werden extra zachter. Na het gebruik van een conditioner kon ik niets anders oordelen dat deze conditioner super geweldig was. Het is gewoon echt waar dat natuurlijke/biologische shampoo/conditioner beter zijn voor je haren dan chemische shampoos/conditioner. Ik merk duidelijk verschillen.

IMG-4085

Deze hele lijn is geschikt voor ieder haartype. Ik heb zelf vet haar en de rest van de redactieleden hebben droog, normaal en gemixt haar. We waren er allemaal unaniem over eens de shampoo en conditioner zijn geweldig.

Organic Shop Kenyan Mango Body Scrub:

Een body scrub is als een detox voor je huid. Wij gebruiken vaak douchegels en af en toe is het beter om een scrub te gebruiken zo verwijder je dode huidcellen op je lichaam. Vaak doen we alleen onze gezicht scrubben we vergeten vaak onze lichaam. Deze behoeft ook zeker veel aandacht. Wat is nu fijner om een biologische scrub te gebruiken. Deze scrub ruikt erg lekker. Deze scrub bevat biologische mangoextract en sheabutter. Wat een heerlijke ingrediënten. Mijn huid werd gladder na gebruik. Wat een heerlijke body scrub.

IMG-4089

Organic Shop Japanese Camelia Body Cream:

Een vleugje biologische Japanse Cameliaolie, natuurlijke oliën van druivenpitten, rozenbottels, borago, abrikozenpitten, macadamianoten en tarwekiemen bevat deze body cream. Deze body cream liet de huid erg zacht aan voelen. Wat was hij heerlijk. Ik ben niet vaak weg van body creams, ze zijn vaak veel te vet of blijven op de huid liggen, als jullie snappen wat ik bedoel. Deze is echt anders. Deze trekt lekker snel in en geeft je huid een prettig gevoel. Het ruikt ook nog eens heerlijk. Wat een fijne body cream.

IMG-4088

Resultaat:

Wat een super fijne en verslavende lijn is dit. Wij zijn helemaal fan. We raden jullie allemaal aan om deze geweldige lijn te gebruiken. Jullie zullen er zeker geen spijt van hebben. Ik waarschuw jullie het is erg verslavend. Jullie zullen niet meer zonder kunnen.

 

Prijzen & volledig assortiment:

 

 • Organic ShopCoconut&Shea Shampoo                   € 3,99/280 ml.
 • Organic ShopCoconut&Shea Conditioner               € 3,99/280 ml.
 • Organic Shop Brazilian Coffee Body Scrub               € 3,99/250 ml.
 • Organic Shop Kenyan Mango Body Scrub               € 3,99/250 ml.
 • Organic ShopJapanese Camelia Body Cream          € 3,99/250 ml.
 • Organic ShopPink Lychee Body Cream                   € 3,99/250 ml.

 

De producten van Organic Shop zijn verkrijgbaar bij AH, Etos en Jumbo.

#samenwerking lees disclaimer

11 thoughts on “Review: Organic shop biologische producten

 1. Ziet er goed uit en ik zou deze producten ook nog graag willen proberen. Nog een kleine tip: ik zou voor de foto’s van deze organic producten ook een meer organic ondergrond hebben gekozen. Met vers fruit erbij bijvoorbeeld, zo maak je het geheel nog aantrekkelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.