5 oliën die je haren sneller laten groeien

Eerder schreven we een artikel met 11 tips hoe je haren sneller kunt laten groeien vandaag een artikel welke oliën je kunt gebruiken om je haren sneller te laten groeien. Lezen jullie mee??

 

#1 Zwarte zaad olie

Zwarte zaad is echt bijna overal goed voor. Ook voor afvallen. Binnenkort een artikel hierover online. Zwarte zaadolie is de enige olie die bijna meteen resultaat boekt. Het voelt aangenaam aan op je haar let op het geeft wel een beetje warmte af dus mensen die er niet van houden gebruik dit niet in de zomer. Zwarte zaad olie wordt al eeuwenlang gebruikt voor het creëren van dikker, sterker en langer haar.

 

#2 Kamferolie

Dit is misschien de minst gebruikte methode tegenwoordig maar vroeger werd deze olie echt gebruikt om haren te laten groeien. Tegenwoordig gebruiken sommige mensen het om lijken te geuren of als medicinaal gebruik. Het zou keelontstekingen, urineweginfecties, winterhanden verhelpen.

 

#3 Castorolie

Deze olie is echt een wondermiddel. Als je slechts een klein beetje mixt aan een grote inhoud met veel andere oliën heb je al resultaat geboekt. Castorolie mag je nooit in grote hoeveelheden mixen of alleen gebruiken. Deze olie plak heftig en die krijg je echt moeilijk van je hoofdhuid af als je deze afzonderlijk gebruikt. Deze olie moet je verplicht mixen dus met andere oliën. Deze olie wordt gemaakt van een castorplant ricinus communis uit Afrika. Het is een rode boom.

#4 kokosolie

Met kokosolie doen we veel, koken, op haren smeren, in crèmes stoppen. Kokosolie is echt gezond voor je haren. Het verstevigd de haren.

#5 Jojoba-olie

Jojoba olie is een van onze favoriete oliën naast kamferolie. Jojoba-olie komt uit de noot van een jojobaplant. Als je een droge huid hebt is het zeker aan te raden deze olie te gebruiken. Jojoba olie zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd, je haar niet uitdroogt, je krijgt glanzend haar.

 

Gebruiksaanwijzing

Om een goed resultaat te bereiken mix je in een kom 4 grote lepels zwarte zaad olie, 4 grote lepels kamferolie, een kleine lepel castor olie (dit moet je het minst in de pot doen hij is hoog geconcentreerd je hebt slechts een beetje nodig om je haren te laten groeien niet overdrijven met halve potten erin doen is nergens voor nodig), 4 grote lepels amandelolie, 4 grote lepels jojoba-olie en 4 grote lepels kokosnootolie. Gelieve laat je de olie de hele dag inwerken doe op een vrije dag als je nergens heen gaat. Lukt dit niet laat deze oliën dan wel ministens twee uur inwerken voor een goed resultaat.

 

Psst oliën jullie je haren???

 

 

 

7 thoughts on “5 oliën die je haren sneller laten groeien

  1. Ik deed dagelijks arganolie in de puntjes van mijn haren, maar mijn hairstylist vertelde mij dat je daarmee je haren als het ware verzwaart. Hij zweert bij zo min mogelijk spul in je haren, maar hij vertelde dat als ik perse wat wilde dat ik dan wel voor een wax kon gaan. Een hele specifieke ook. Vooralsnog heb ik de olie nog wel (had net een nieuwe fles gekocht)…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.