Review: Voltaren gel

Last van gewrichten, botten of menstruatiepijn? Lees dan snel verder. Wij hebben wellicht een oplossing voor jouw probleem.

20190503_174706

Een aantal redactieleden heeft menstruatiepijn, botpijn. Dit hebben ze al jaren. Nu liep we  de Etos binnen en zagen we Voltaren Gel liggen daar. Het klonk echt goed gewrichts-botpijn. Zou het echt helpen? We dachten dat het toch geen kwaad kon, we hadden al zoveel geld verspild aan alles dit kon er ook nog bij. Moedeloos werd het afgerend. Het kost zo een 11 euro. Een kleine tube bevat 60 gram.

Voltaren gel:

Dit is een gel die pijnverlichtend, onstekingen en zwellingen tegengaat. Goed voor mensen die knie en vingerproblemen staat er op de verpakking. Wij ontdekten nog iets goeds: het is een wondermiddel en kan ook gebruikt worden voor menstruatiepijn, kaak, knieartrose eigenlijk op je hele lijf alles wat botten en spieren heeft daarop.

20190503_174724

Gebruiksaanwijzing:

Knip de dop van de gel eraf. Doe het a.u.b niet met je mond dat doet echt pijn. Neem echt een schaar. Daarna haal je een beetje gel eraf en smeer je het op de aangedane plek. Draai de dop weer dicht en was je handen een aantal keren goed met zeep. Als je geen zin hebt om je handen te wassen dan kun je het ook met latexvrije handschoenen aanbrengen op de aangedane plek. Je mag deze creme maar maximaal 4 keer per dag gebruiken.

Waarschuwingen:

Gebruik dit middel niet als je allergisch bent voor diclofenac en andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

20190503_174805

Wondermiddel:

Je hebt slechts een klein beetje nodig op de aangedane plek en je voelt binnen 1 uur sterke pijn vermindering. Deze gel is 1 maand getest door 4 leden. Als je het voor menstruatiepijn gebruikt afhankelijk van de pijn kun je hem een beetje smeren op je (onder)buik en of je rug. Je zult eerst een koude gevoel krijgen later verandert dat in een warm gevoel.

Als je knieartrose hebt breng dit middel dan op je gehele knie aan inclusief op je spieren. Ook kun je het gebruiken bij spierpijn. Iedere keer na het sporten voelde we ernstige pijn vooral de chronisch zieke leden onder ons. Zij douchten heel vaak om de pijn te verlichten, helaas hielp dat niet altijd, totdat we dit middel iedere keer na het sporten aanbrachten. Het bleek echt te helpen.

Ook hebben we het gebruikt tegen gescheurde enkelbanden. Om de pijn te behandelen. Zo dat bleek ook te helpen. Bij het vallen is het ook handig. Verzwikte enkelbanden hier helpt hij ook bij. Op het moment dat je het wil gebruiken tegen kaakpijn (kaakartrose) kun je dit middel het beste op je kaakbot aanbrengen.

Wij zijn erg blij dat dit een goed remedie tegen knie-, kaak-, bot- , spier en menstruatiepijn is. Hopelijk zal het jullie ook helpen. Raadpleeg wel altijd een arts voordat je hier gebruik van maakt. In sommige gevallen is het niet raadzaam om dit middel te gebruiken. Niet om in te nemen. Uit de buurt van kinderen houden.

Verkrijgbaar bij Etos en kruidvat voor 11,00 (60 gram).

 

Heeft er iemand chronische pijn? Hebben jullie al ervaring met voltaren gel?   

24 thoughts on “Review: Voltaren gel

 1. Ik heb heel vaak last van mijn bovenbeenspieren na het sporten. Ik ga voltaren gel zeker gebruiken. Bedankt voor de tip.

 2. Ik gebruik het al jaren, eerst voor mijn moeder ze had er baat bij en nu zelf tegen spierpijn. We krijgen maagpijn diclofenac en dit is een alternatief. Ps in Spanje is t stukken goedkoper

  • Hoi Rosemary
   Heb een vraagje :U schrijft ik gebruik het al jaren maar op de bijsluiter staat dat het maximaal 3 weken gebruikt mag worden .
   Hoe veel tijd moet er na die drie weken steeds tussen zitten .
   Graag U antwoord .
   BVD M .Maas

 3. Ik gebruik het ook voor mijn spieren. Ik heb ook kaakpijn ik wist niet dat je het daar ook voor kon gebruiken.

 4. Dit ken ik nog niet. Ligt er ook een tester hiervan in de winkel? Ik ben wel nieuwsgierig wat het voor mijn knieartrose kan betekenen.

 5. Na het lezen van dit artikel ga ik de proef maar eens op de som nemen. Loop al zo lang met pijn aan mijn knieën en niks lijkt te werken. Meteen door naar de Etos vanuit mijn werk.

 6. Heb Voltaren emulgel gebruikt tegen de pijn in mijn elleboog en knieën. Totaal geen resultaat. Weggegooid geld volgens mij

  • Ieder lijf is anders natuurlijk in ook iets niet werken bij iemand. Dan heb je waarschijnlijk iets chronisch of heel heftige pijn . Had je capsaicine crème al uitgeprobeerd? Het is verkrijgbaar via de arts wel voor reumatisch achtingen pijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.