Review: Little Love pop van Vtech

Beste lezers, 

Hopelijk gaat het goed met jullie. Het caronavirus heeft echt veel stress met zich meegebracht. Nu de kinderen thuis zitten kunnen ze twee dingen doen: lezen en spelen. Spelen kun je maar al te goed met Vtech’s little love poppen. Deze poppen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: kat, konijn of een eenhoorn. Vandaag gaan we kat reviewen. Lezen jullie mee?

 

unnamed (2)unnamedunnamed (1)

 

Unboxing

Toen een prachtige doos van deze pop hier op de redactie flopte sprongen alle kinderen een gat in de lucht ze wisten dat een prachtig poppetje binnen zou komen. Toen we de unboxing zagen we meteen blijdschap op de gezichten van de kindjes hier. Ze vonden het poppetje erg mooi. Kijk mee naar de unboxing:

 

 

Schattig

De kat is super schattig. Ze heeft prachtige paarse kleding aan en heeft blauwe ogen. Een hartje in het midden va haar kleding. Mooie gekleurde sloffen aan met sterretjes.  De kinderen hier op de redactie 1-7 jaar vonden het erg leuk om deze pop te knuffelen. Verder vonden ze het erg leuk om met deze pop mee te zingen. Ze zingt zo mooi als je op haar buikje drukt. Het werd een volle en drukke bak. Van het caronavirus hadden ze niets gemerkt. Ook misten ze niet om naar buiten te gaan om te spelen, ze hadden immers een super schattige pop in huis om mee te spelen. Ze raakten erg gehecht aan deze pop.

 

unnamed

 

Leerzaam speelgoed

Hoe zorgt je ervoor dat het kind leerzaam thuis blijft? Precies door hun te laten spelen met een prachtige little love pop van Vtech. Vtech brengt iedere keer weer prachtige speelgoed uit op de markt. De kinderen raken er gehecht aan. Verder is het speelgoed dat zij uitbrengen ook heel leerzaam. Het is goed voor de ontwikkeling van het kind om te zingen en te knuffelen. Dat werd hier met veel plezier gedaan. Wat een super schattig love poppen van Vtech. Wij zijn hier super benieuwd welke nieuwe  en prachtige speelgoed Vtech weer op de markt gaat brengen.

s

Pssst kennen jullie deze poppen al en wat vinden jullie van deze poppen?

 

Graag willen we Vtech hartelijk danken voor deze super samenwerking.

 

 

13 thoughts on “Review: Little Love pop van Vtech

  1. Hier vermaakt mijn dochter zich zeker wel mee. Ze zat net mee te lezen en wilde ook graag de kat hebben. Ik doe straks een bestelling op bol.com. Ze mag van mij niet naar een park. We zitten op lockdown. Dan vermaakt ze zich maar met een schattige pop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.