VTech nieuwe babylijn

Waar ontwikkeling van slim speelgoed en gadgets voor grotere broertjes en zusjes geen moment stilstaat, gunt VTech precies hetzelfde de allerkleinsten. Voor ienie-mini’s die nog alles mogen ontdekken komt er genoeg leuks aan! Verantwoord en educatief natuurlijk, want voor de ervaring en het vertrouwen dat leren vooral leuk is, ben je nooit te klein.

 

Wiebel & Wobbel Egel bedacht VTech voor de allerkleinste (+3 maanden) druktemakers die niet stil kunnen zitten en enorm hun best doen balans te vinden. Wiebel & Wobbel Egel is een trainingsmaatje, een bewegelijk vriendje dat zich lekker laat vastgrijpen zonder dat het zijn stekeltjes uitzet. Deze wijsneus zit vol liedjes en melodietjes en is voorzien van bewegingssensor voor de leukste interactie. Net zo’n schat is Kiekeboe Leeuwtje dat vrolijk voortborduurt op baby’s meest favoriete spelletje: Kiekeboe. Zie je het leeuwtje of je eigen snoet, waar ben je nou? Dit fijne spiegeltje past perfect in kleine knuistjes en zit -dat zie je op het eerste oog niet- bomvol verrassingen. Zo mondt een eeuwenoud spelletje kiekeboe ongemerkt uit in een eigentijds lesje over het dierenrijk.

 

Ongelooflijk maar waar, ook voor 1-jarige wijsneusjes heeft VTech al een tablet in huis! Handzaam, oerdegelijk en voorzien van een interactief touchscreen waarmee leren en ontdekken begint. Dierenvriendjes Touch Tablet is een speelse tablet waarmee oog- en handcoördinatie worden geoefend, liedjes en melodietjes klinken en de wereld van apps zich -op pieterpeuterniveau uiteraard- spelenderwijs opent. Helemaal anno nu is het Was & Leer Zeeppompje. Met handjes wassen kunnen ze niet vroeg genoeg kennismaken. Dit speelse pompje is educatief en leerzaam, met na elke druk op het pompje een fijne dosis kleuren, licht, cijfers en muziek. Met handjes wassen en goede hygiëne komen ze ver, de manier om die routine zo vroeg mogelijk onderdeel van de dag te maken begint zo.

 

Nog meer van Vtech:

Nog meer speelgoedreviews van VTech klik hier om bedtijdvosje review te lezen.

2 thoughts on “VTech nieuwe babylijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.