Budget boeken kopen

Heb je niet echt een groot budget maar ben je wel een boekenliefhebber? Lees dan snel verder hoe je goedkope boeken kunt scoren.

asian-1839798_960_720.jpg

kortingsbakken boekwinkels

Boekenwinkels als Ako, Bruna en boekenvoordeel hebben een kortingsbak met goedkope boeken. Ik heb soms gewoon boeken voor €4,- gevonden. Dat noem je nog eens een koopje. Vaak mankeert er bijna niets aan.

Bol.com tweedehandse boeken

Op bol.com heb je veel tweedehandse boeken die er goed uit zien. Lees goed de omschrijving.  Je vind daar algauw hele goedkope boeken soms al voor €5,-.

E-books

Geen problemen met online lezen koop e-books die zijn al vaak goedkoper meer dan de helft van de prijs van een fysieke exemplaar.

Pocketformaat boeken kopen

Pocketformaat boeken zijn veel goedkoper zo een €5,- gemiddeld. Dat is spotgoedkoop voor een boek van bijvoorbeeld 200 pagina’s.

girl-1176094_960_720.jpg

Verjaardagscadeau

Vraag je familie, vrienden, kennissen om boeken als ze vragen wat ze het beste voor je kunnen kopen.

Boeken gratis ontvangen

Op Facebook heb je vaak boekengroepen waar je gratis boeken kunt winnen/krijgen en weggeven. Ook is het mogelijk om het om te ruilen. Soms worden er niet eens verzendkosten in rekening gebracht.

books-2468247_960_720

Winacties

Doe mee met winacties op blogs. Je weet maar nooit wellicht dat je een prachtige boek kunt winnen.

Boekenclubs

Doe mee met boekenclubs zij geven je dan een gratis boek in ruil voor een recensie. Ondertussen maak je kennis met veel leuke mede boekenliefhebbers.

Koop jij ook goedkope boeken of maakt het jou niets uit????

 

pssst er lopen nog twee winacties:

  • Beperkt maar toch genieten 3 exemplaren worden er weggegeven klik hier
  • Grote beer 2x klik hier.

 

14 gedachten over “Budget boeken kopen

  1. Ik doe vaak mee aan winacties maar van gratis boeken op facebook krijgen heb ik nog nooit gehoord. Ik wil zeker wel daar iets meer over weten.

  2. Ik koop zelf het liefst toch de originele versie als ik bijna zeker weet dat ik het een goed boek zal vinden en dus vaker zal lezen. Anders haal ik de e-versie of idd tweedehands. Of lenen bij de bieb natuurlijk. Kost je ook niet veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.