Megabirthday giveaway part 10 De tromslager 1x

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 10 online. Vandaag mogen we 1 exemplaar van De Tromslager van Fritsch Bosch verloten van Uitgeverij De Brouwerij | Brainbooks   Al eerder zagen jullie het interview en een recensie van het boek. Lezen jullie mee hoe jullie kans maken?

Wat wordt er verloot?

1x De Tromslager

 Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie tromslager

-Reglement:

Een boek per persoon,  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Een pakket wordt in zijn geheel verloot alle andere dingen individueel.  Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 22 maart 2022.

heel veel succes iedereen 

 

Graag willen we Uitgeverij hartelijk danken voor het beschikbaar stellen een exemplaar van het boek voor deze winactie. 

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 3 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 4 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 5 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway  Part 6 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 7 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 8 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 9 klik hier om mee te doen.

 

61 thoughts on “Megabirthday giveaway part 10 De tromslager 1x

  1. Lijkt me een heel interessante historische roman. Ik weet nog niet zoveel van hoe een tromslager functioneerde in het leger dus ben ik heel benieuwd. Ik zou ik meer willen lezen over deze periode en hoe men toen leefde

  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sherry! Wat lief dat we de hele maand met je mee mogen vieren en kans maken op prachtige prijzen. Ik doe graag mee voor dit mooie boek.

  3. Een meesterwerk en leest als een trein. Dat is niet zomaar een recensie! Kan niet anders dan erg nieuwsgierig zijn naar dit boek. Ik doe graag mee!

  4. Dit boek win ik graag voor mijn moeder, die vindt dit soort boeken echt te gek!! Ik doe mee hoor 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.