Megabirthday giveaway part 11 Urtekram pakket 1x

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 11 online. Vandaag mogen we 1 pakket van Urtekram verloten. Lezen jullie mee hoe jullie kans maken?

Wat wordt er verloot? 

1 pakket van Urtekram Soft Wilde Rose collectie met als inhoud:

-body wash

-bodylotion

-handzeep

-hand crème.

 Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie urtekram

 

-Reglement:

Een pakket per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 28  maart 2022.

heel veel succes iedereen 

 

Graag willen we Triangle PR danken voor het beschikbaar stellen van het pakket voor deze winactie. 

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 3 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 4 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 5 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway  Part 6 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 7 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 8 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 9 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 10 klik hier om mee te doen.

110 thoughts on “Megabirthday giveaway part 11 Urtekram pakket 1x

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een heerlijk pakket geef je nu weer weg.
  Hier doe ik graag aan mee en volg op bloglovin

 2. Van harte gefeliciteerd Sherry met je verjaardag! Het zal super zijn om deze mooie producten van Utekram soft wilde Rosé zelf te gaan gebruiken. Met deze fijne huidverzorging stralend soepele en zachte huid het voorjaar in!

 3. Gefeliciteerde met je verjaardag Sherry! Wat lief dat je de hele maand trakteert op mooie cadeaus. Ik doe graag mee voor zo’n heerlijk Utekram pakket.

 4. Ben benieuwd, dit merk ken ik nog niet. Maar de roze kleur staat sowieso al te gek in mijn badkamer hihi ❤️ Duimen voor de winst!

  • Allereerst hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

   Urtekam Wild Rose ..
   Wat een heerlijke set! Hou van dit merk en van de Wild Rose serie, heb de bodywash in gebruik dus wil heel graag de hele serie leren kennen. Geweldig!
   Ik doe mee!

 5. Wat een heerlijk pakket 😀 Ik ben dol op de geur van rozen !! Mijn huid is behoorlijk droog, en ik ben er niet altijd even lief voor geweest. Fantastisch zou het zijn om hiervan te kunnen genieten. Dus ik doe graag mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.