(Gesloten)Megabirthday giveaway part 12: Het vrouwelijke oog wil ook wat 1x

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 12 online. Vandaag mogen we 1x het boek Het vrouwelijke oog wil ook  wat van Jitske Jasperse wat verloten. Lezen jullie mee hoe jullie kans maken?

Wat wordt er verloot?

1x het boek Het vrouwelijke oog wil ook wat. Deze mogen we verloten van uitgeverij Sterck & De Vreese. Lees hier de recensie. Wij zijn in ieder geval een grote fan van haar. Jullie zullen het boek ook vast geweldig vinden.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie Jitske Jasperse

 

-Reglement:

Een pakket per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 20  maart 2022.

heel veel succes iedereen 

 

Graag willen we van uitgeverij Sterck & De Vreese hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor deze winactie.

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 3 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 4 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway Part 5 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway  Part 6 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 7 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 8 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 9 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 10 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 11 klik hier om mee te doen.

 

 

61 thoughts on “(Gesloten)Megabirthday giveaway part 12: Het vrouwelijke oog wil ook wat 1x

  1. Hierbij geef ik aan dat ik graag meedoe met de actie waarbij het boek “Het vrouwelijk oog wil ook wat” is te winnen.

  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Sherry! En wat lief dat je de hele maand trakteert op fantastische prijzen. Ik loot graag mee voor dit boek.

  3. Wat mooi, dit is precies waar ik op dit moment mijn scriptie over schrijf! Zou heel graag dit boek willen winnen om het mee te kunnen nemen in mijn onderzoek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.